Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vélemény a Hankook gumigyárról?

Vélemény a Hankook gumigyárról?

Figyelt kérdés
Minden érdekelne a gyárról. A sima szalagmunkás fizetés a szállás stb! Előre is köszönöm!
2013. nov. 5. 10:38
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Keress rá a neten, én olyanokat találtam róluk, hogy majdnem el sem mentem az interjúra. Igaz, én irodára mentem, de ott is bemutatkoztak.

50 km-t utaztam, vettem ki szabit, mert a fejvadász szerint tetszett nekik az önéletrajzom. 10 percenként interjúztatták az embereket, az önéletrajzomat akkor látták először! A koreai vezetőnek egyetlen szavát sem értettem, pedig 2 évig Angliában éltem. A magyar pénzügyi vezető meg olyan blődségeket beszélt, hogy a fejemet fogom azóta is. És persze bő 10 perc után nem kellettem nekik, a bérigényemet is sokallották.

Aztán kaptam egy e-mailt, hogy nem engem választottak, na, legalább ír egy e-mailt. De azóta is fut a hirdetés, nem tudom, hogy a 100 darab jelentkezőből nem volt nekik jó egy sem, vagy próbaidő alatt elment a jelöltjük.

Tudom, a szalag más, de azért a HR ott is ott van.

Van buszjárat, az jó, meg állítólag a szállás nagyon szép. De csakis és kizárólag egyedül mehetsz, párod még pénzért sem. Én már eleve ezért sem tetszettem nekik, mert férjnél vagyok. Bocs.

2013. nov. 5. 22:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Nem csaka szalagmunka érdekel, csak az alap is érdekel. AZt tudod esetleg, hogy a szállás az fizetős?
2013. nov. 6. 09:08
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Fizetni nem hiszem, hogy kell, de az lehet, hogy a béren kívüli juttatást arra fogják beszámítani, legalábbis az előző helyemen úgy volt. Akkor nem kapsz Bözsit.
2013. nov. 6. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A szálló nagyon szépen meg van csinálva.Van,foci és tenisz pálya. Konditerem,számítógépterem,biliárd,pingpong asztal,mosógép szárítógép minden emeleten.Fizetni nem kell érte,csak 2x15e forint kaució amit ugye visszakapsz ha lelépsz onnan.A fizetés az viszont nem sok,és elvárják hogy halálra dolgozd magad,illetve a táppénzért is nagyon berágnak,ha úgy alakul akkor a negyedéves ösztönzőt is bukod miatta.Kafetériát ad elég jól,ingyen főtt kaja jár egy műszakban egyszer,illetve ingyenes buszjáratokat indít elég sok helyről.
2013. nov. 8. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Mèg is mennyi a fizetès?? Írjátok meg!!!! Igazat.
2014. aug. 26. 12:58
 6/9 anonim válasza:
54%
100-120 netto 3 müszakban
2014. aug. 30. 01:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Annak jó aki helyben van akkor! Úgy meg èri!!
2014. aug. 30. 15:48
 8/9 Boda Jani válasza:
Fizetés 98.-105.e.ft. nettó! A szállás szuper a kollégák szerint. Aki túlórázik annak eléri a 130.nettót is a fizúja.
2015. ápr. 9. 14:25
 9/9 anonim válasza:
ja jol nez ki ez tény csak épen csajt nem vihetsz fel h megteszed repülsz xd inni nem ihatsz sok a szabály
2015. ápr. 9. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!