Vélemény a Hankook gumigyárról?

Keress rá a neten, én olyanokat találtam róluk, hogy majdnem el sem mentem az interjúra. Igaz, én irodára mentem, de ott is bemutatkoztak.
50 km-t utaztam, vettem ki szabit, mert a fejvadász szerint tetszett nekik az önéletrajzom. 10 percenként interjúztatták az embereket, az önéletrajzomat akkor látták először! A koreai vezetőnek egyetlen szavát sem értettem, pedig 2 évig Angliában éltem. A magyar pénzügyi vezető meg olyan blődségeket beszélt, hogy a fejemet fogom azóta is. És persze bő 10 perc után nem kellettem nekik, a bérigényemet is sokallották.
Aztán kaptam egy e-mailt, hogy nem engem választottak, na, legalább ír egy e-mailt. De azóta is fut a hirdetés, nem tudom, hogy a 100 darab jelentkezőből nem volt nekik jó egy sem, vagy próbaidő alatt elment a jelöltjük.
Tudom, a szalag más, de azért a HR ott is ott van.
Van buszjárat, az jó, meg állítólag a szállás nagyon szép. De csakis és kizárólag egyedül mehetsz, párod még pénzért sem. Én már eleve ezért sem tetszettem nekik, mert férjnél vagyok. Bocs.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!