3 hónapot meghaladó regisztrált (tartósan) munkanélküliként milyen kedvezményeket vehet igénybe utánam a munkáltató, ha alkalmaz? Mekkora összegű járulékokat kell neki fizetnie, mondjuk minimálbér után?
Figyelt kérdés
járulékok, minimálbér, tartósan munkanélküli2013. nov. 7. 03:05
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Semmit. Kedvezmeny 1 év felett jár....
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Önfoglalkoztatóvá válás támogatás létezik, akkor fél évig kaphatsz támogatást bér és járulékra, de egy munkáltató maximum a hátrányos helyzetűek után kap valamit, ha kap. 3 hónap még nem tartós munkanélküliség, 2 év után meg 100%-os támogatás is lehet 90 napra, továbbfoglalkoztatási kényszer nélkül is.
3/3 A kérdező kommentje:
Hmm, 1 év talán van már, majd megnézem
2013. nov. 11. 01:55
Kapcsolódó kérdések:
Mire elég a minimálbér egy angol vidéki városban?
Tavasszal megyek egy vidéki angol városba dolgozni. Árufeltöltő vagy raktáros leszek. Minimálbért fogok keresni. Hogy tudnám ezt úgy beosztani, hogy félretenni is tudjak?
Ha minimálbéren vagyok bejelentve, összesen mennyi járulékot fizet utánam a munkáltató?
Ráadásul tartós álláskeresés miatt Start kártyám is van amit igénybe vesz.
Mennyi 8 óra bejelentett munkaviszony minimális járuléka, amit a munkáltatónak kell fizetnie?
Szeretném, ha 8 órára bejelentenének, mert még nem volt munkaviszonyom, tehát pályakezdő is vagyok, iskola befejezése után rögtön gyesre mentem, de a 2. baba várása elött fél évet szeretnék bejelentetten dolgozni, hogy gyedet kaphassak. Végülis az a kérdésem, hogy a...
Van olyan hogy valaki csak teljesítmény bérben fizetik ki?
pl ha valaki fodrász és a szerint kap %ot amit megcsinált, és mi van ha a hó végi bére a minimálbér alá esik? Ilyenkor nem köteles a munkáltató kifizetni a minimálbért?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!