Tudtok gyakorlati helyet programozó számára Nyíregyházán?
"~60k el albérletre,x el kajára és szamlakra"
Ez annyira nem sok, ha mellette 200 felett keresel.
NEM keresnék semmit se.
És igen, 200k-ra számolnék én is(ennyivel még oké lenne),DE szakmai gyakért miért járna?
És ha járna,akkor se 200k. Annyit (talán) egy nem gyakornok kap.
De sajnos:
0 ft(szakmai gyakért) <> 200k ft
:/
Mondjuk olyan, aki még nem dolgozott.:D
És van tapasztalat, de iskolai szintű.
szomorú.
az igazi programozó kreatív, folyamatosan törekszik a fejlődésre, az új dolgokra, kipróbál mindenfélét és ha nincs más dolga, akkor saját kis projekteket csinál.
Egyrészt szórakozás, másrészt sikerélmény és nem utolsósorban tanulás.
Így lesz egy kezdő programozónak referenciája. Ha nincs semmi referenciád, csak a suliban kapott házik, akkor nem is vesznek fel a legtöbb helyre, jogosan. Lesz helyetted egy halom másik ember, akinek van, aki képzettebb, pedig bejárós munkahelyi referenciája neki se lesz.
21 vagyok,de még beleférek,úgy gondolom. (1 év nem oszt,nem szoroz itt,most szerintem)
Igaz,talán nyáron plusszban kellett volna még tanulni,nemcsak a c++ "elejét",de most nyáron talán többet fogok gyakorolni/tanulni.(azért tenném,mert érdekel)
majd meglátjuk.:)
Tolnám most is,csak félek,hogy túlságosan érdekelne, így nem gyakorolnék annyit, amennyit a "nem zh-ra" tanulása nélkül tennék és akkor jönnek az egyesek...
(max. nagyon kicsi "zh-ra nem kell" van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!