A munkanélküli milyen szakmákat támogat?
Figyelt kérdés
Egyik ismerős mondta,hogy a munkanélküliben lehet jelentkezni szakmákra amik ingyenesek.(ha nem buksz meg a vizsgán)
Mellyek ezek a szakmák?Engem igazából a targonca vezető érdekelne.Azt náluk lehet intézni?
2014. máj. 7. 01:16
1/4 anonim válasza:
Utcaseprőt, mert közmunkába csak aszt lehet végezni :)
Iskolába lehet menni a közmunkan belül. Általános iskolát kilehet járni
2/4 anonim válasza:
Amikor én voltam, 2 éve, kaptam egy 2 oldalas tanfolyamlistát, amiket támogatnak. Nem tudom miért, de nem reklámozzák. Én cnc progizót néztem ki, de volt minden, vizes , kőműves, stb. Nem csináltam, mert akkor 2 évig suliba kellett volna járni (10-16-ig), és talán nem is kaptam volna zsebpénzt, vagy csak keveset, úgyhogy dolgoznom kellett volna, de hát mikor. Pláne, hogy a tanfolyamot, csak munkanélküliként vehettem volna igénybe. Egy haverom megcsinált ott egy saválló hegesztő szakmát, és amikor elhelyezkedett, nem engedték hegeszteni, hanem sorjázós segédmunkát végeztettek vele. Ha meg nem fogadja el a felajánlott munkát, akkor vissza kell fizetni a tanfolyam árát. Ki van ez találva.
3/4 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem.
Elvégzem mondjuk a targonca vezetői szakot ha van olyan és majd ők közvetítenek ki egy munkahelyre?
2014. máj. 8. 03:36
4/4 anonim válasza:
Igen, ha van ilyen álláslehetőség a munkanélküli központban.
Akkor kötelező elfogadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!