Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek kirúgnak azért? Lent.

Szerintetek kirúgnak azért? Lent.

Figyelt kérdés
1 hete kezdtem el dolgozni,multhéten vettem ki szabit mert ki kellett jelentkeznem a munkaügyiből,viszont most elég beteg vagyok 38 fokos lázam van,és egyéb más problémák (gyulladásos fertőzés)szabit nem fizetik,szóval most 3nap kórház,mit válasszak a munkám vagy az egészségem?:(

2014. máj. 12. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Betegszabadságot a TB-nek kell fizetnie, nem a munkáltatónak.
2014. máj. 12. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Az egészségedet. Én is így kezdtem az első munkahelyemen ahol 3 évig dolgoztam. Ha meg kirúgnak emiatt, akkor ez egy fos hely lett volna, és szívtál volna vele. Szóval még egyszer, AZ EGÉSZSÉGEDET válaszd!
2014. máj. 12. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
hülye vagy, első. betszabit a munkahely fizeti.
2014. máj. 12. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennyi idő után, vagyis még próbaidő alatt indoklás nélkül kirúghatnak, úgyhogy ha ezért kirúgnak, akkor nem tudsz vele mit csinálni. Mellesleg ha ezért kirúgnak, akkor szánalmasak, és mondd meg nekik, hogy örülsz, hogy nem is nagyon lendültél bele a munkába egy ilyen trágya munkahelyen.
2014. máj. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!