Állásban?
De most komolyan, miféle kérdés ez?
Ez annyi mindentől függ,mint égen a csillag.
Férfi vagy vagy nő?
8 általánosod van vagy mérnöki diplomád?
Bányában akarsz szenet lapátolni (nagyon megterhelő fizikai munka, túlságosan alul fizetve) vagy korházban sebész akarsz lenni?
Milyen nyelven beszélsz?
Milyen gyakorlatod van?
Milyen a személyiséged?
Egyedül tudsz csak dolgozni,vagy jól működsz csapatban?
Vannak vezetői ambícióid vagy elég a beosztott szerep?
Fizetési igényed 80 ezer vagy 380 ezer?
Úgyhogy van itt egy pár kérdés amire válaszolnod kellene saját magadnak mielőtt nekiállsz munkát keresni.
Nézd kérdező: ha arra is lusta vagy, hogy pontosan megírd, hogy MILYEN bölcsész diplomád van, melyik településen élsz vagy kb. melyik régióban, megyében stb., akkor ne várd már, hogy itt bárki koptatja neked a billentyűzetet és rád szán időt, ha te magad nem vagy erre hajlandó...
Egyébként banki elemzési területen dolgozom és még itt is valan bölcsész végzettségű (hihetetlen, de igaz)- nemcsak a végzettségen, hanem a kiálláson, hozzáálláson, szerencsén, régión is sok múlik.
...de ezzel a hozzáállással sehogy.
Állásinterjúzni is ezzel a távirati stílussal fogsz?
Először is köszönöm a válaszokat, s a kritikákat is.
Szóval: vajdasági vagyok. Magyar nyelv és irodalom szakon fejeztem (MSC), master képzés is megvan. Magyarországon szeretnék letelepedni. Budapestre gondoltam, hisz számomra az a logikus, hogy a fővárosban van a legtöbb lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!