Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozik/ dolgozott valaki a...

Dolgozik/ dolgozott valaki a Rádi üzemében Egerben, vagy bárhol máshol?

Figyelt kérdés

2014. dec. 17. 10:23
 1/4 Zebra3328 válasza:

Már nem hiszem, hogy aktuális, de azért leírom.

2013 végétől dolgoztam ott 3 hónapot (november, december, január eleje). Fagyasztott áru csomagoló és targoncás munkakörben. Nem csak csomagolni kellett hanem a pékeknél is volt besegítés a tészta munkáknál. A raktárban normál hőmérséklet volt, a hűtőkamrákban -25 fok. (Azóta fájnak a térdeim!) Állandó hajtás volt, 2 óránként 10 perc szünet (névleg). Munkaidő az heti 6 nap, napi 10 óra, 2 műszak volt. A fizetés nem volt kiemelkedő, de akkor éppen örültem neki, a túlórákat 3 havonta fizették ki.

DE: a tulajdonos, hajmeresztő egy alak, amilyen ötletei voltak munkaszervezési dolgokban!!

A dolgozók nagy része trehány alak, emellett még lopósak is! Nekem a második napra ellopták az új munkaruhámat a bezárt öltözői szekrényből!

Mindezek ellenére maradtam volna, de a 3. hónapban elbocsájtottak. Gondolom, hogy lement a karácsonyi hajtás..

2015. ápr. 1. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, aktuális még :) Mivel nem a munkakörülmények érdekelnének, hanem az áruk minősége. Például, hogy ami teljes kiőrlésű kenyérnek van elnevezve, az valóban abból is készül? Írtad, hogy a tésztamunkában is besegítettél, így gyanítom, tudsz erről is valamit :)

Ízre, kinézetre, szerkezetre azt mondanám, hogy ezek tényleg azt adják, amit ígérnek, de a mai világban, már hogy higgye el az ember. Köztudott, hogy malátával, kávéval, kakaóporral színeznek sok helyen kenyeret, végig megyek pl. a spárban, olyan minőségtelen kenyerek vannak olcsón, teljeskiőrlésű címszó alatt... csak az nem tudja hogy átverésről van szó, aki nem tudja mi a különbség az eljárások között. Az meg leveszi a polcról a sz*rt is, mondván hogy egészséges. na mindegy.

Szóval ez érdekelne igazán :) Légy szíves megírni, ha tudsz róla valamit :) Előre is köszi!

2015. ápr. 6. 10:42
 3/4 Zebra3328 válasza:

A minőségről nem igazán tudok nyilatkozni, de szerintem sokat elárul róla az a beszélgetés, amit az öltözőben hallottam egyszer. Az egyik cukrász panaszkodott a kollégájának, hogy dagasztó margarinból kellene neki vajas süteményt készíteni. Amikor elkészül vele, akkor meg kapja a lecseszést, hogy nem finom!

Ez egy nagyüzemi pékség, szerintem ők is csalnak a haszonért a minőségen.

De számomra vége ennek, nem foglalkozom vele többet. Te meg majd eldöntöd, hogy megéri-e neked azokat a meglehetősen drága termékeket megvenni.

2015. ápr. 6. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Minőséget már csak akkor találsz, ha saját magad sütöd a kenyeret! Nem divatból eszek teljes kiőrlésű lisztből készült termékeket, így még ha drágább is, mint a nagyáruházakban árult kenyér, biztos hogy közelebb van a minőséghez, még ha nem is első osztályú. Azért kössz a választ
2015. ápr. 7. 15:20

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!