Egy 23 éves fiu ha havi netto 170-190ezret keres az jónak számít?
Figyelt kérdés
2016. máj. 11. 12:04
1/13 anonim válasza:
Igen, kifejezetten jónak számít.
3/13 anonim válasza:
Jó, de ha saját magadról írtad ki a kérdést, 23 évesen szerintem már ne fiúként utalj önmagadra.
4/13 anonim válasza:
ha ezért 250+ órát dolgozik, akkor nem annyira.
ha 180at, akkor jónak.
5/13 anonim válasza:
Dehogy jó. Én 220 at kapok, mégis kevés. Ha az ember kapja gy fél évig, utána rájön, h oké, megélek, fentartom az albérletet, de mégsem utazhatok balira meg a délamerikába évente 3 szor. szóval eléldegélni elég, én sem szükölködöm, de azé jóvóna még egy kécccázezer
6/13 anonim válasza:
Attól függ, mire kell költenie belőle. Szülőknél lakva, mindent magára költve nem rossz, de ebből egyedül megélni, netán családot alapítani már nehezebb.
7/13 anonim válasza:
38 évesen, felsőfokú végzettséggel kb. 187 ezret kapok kézhez....
ehhez képes jó :)
8/13 anonim válasza:
persze függ miben dolgozol. it, pénzügy stb.
9/13 anonim válasza:
Pesten egész biztos nem számít jónak, mert ott ha keresel 200-at, akkor abból 100-at kifizetsz a lakásra...
Vidéken szerintem jónak számít :)
Mondjuk én 23 éves koromban sajnos még semmit nem kerestem kb. Most 31 vagyok és csak kicsit keresek többet, mint amit ideírtál.
10/13 anonim válasza:
Attól függ. Mondjuk 240 órában sz.r lapátoláshoz nagyon kevés,170 órában egy fotelból tévézni vagy netezni meg nagyon sok... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!