Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kell tennem ahhoz hogy...

Mit kell tennem ahhoz hogy munkát kapjak a Nemzeti múzeumban?

Figyelt kérdés
Gimnazista vagyok. Van még 4 évem hogy befejezzem. Nagyon szeretem a történelmet és szeretnék a nemzeti múzeumnak dolgozni. Felsőbb vezetésre gondolok. De bármi jó csak legyek a múzeumnak valamien prominens tagja. Mien tantárgyakat tanuljak? Mien egyetem?stb...
2016. jún. 26. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem mész be a nemzetibe és érdeklődsz diák munka felől így a nyáron ? Lehet ott termet őrizni, jegyet árulni, takarítgatni, stb. stb .. Már bent lennél és okosabb lennél, az ott dolgozók felvilágosítanának, kiokítanának .
2016. jún. 26. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

ezzel a főnök akarok lenni hozzáállással sokra viszed

hajrá

2016. jún. 26. 14:50
 3/3 anonim ***** válasza:

"Mien tantárgyakat tanuljak? Mien egyetem?"

Elsősorban magyar nyelvtant: MILYEN tantárgyakat és MILYEN egyetem.

Amúgy az előttem szólók jót írtak volna, hogy miért nem mész be megkérdezni, mit lehetne dolgozni, csak gondolom, nem vagy még 15 éves sem. Ha jól sejtem, most vettek fel a gimnáziumba.

Történelem, magyar, mint alapvető tantárgyak, amikből jónak kell lenned. Ha 4 éved van a gimnázium befejezésére, akkor arra koncentrálj , hogy letedd az érettségit és egyenlőre még ne az egyetemen törd a fejed. Arra ráérsz 3 év múlva - addig még sok minden változhat...

2016. jún. 26. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!