Mennyi nettó fizetésért vállalnál egy napi 8 órás fordítói munkát?
Hosszútávú munka, napi 8 (vagy minél több) óra munka.
Mennyi a reális nettó, te mennyiért vállalnád el?
(Mit nyújtanál ezért, mennyit tudnál naponta lefordítani?)
Ez így elég összetett kérdés.
Vegyük sorra: hogy én mennyiért vállalnám el. Számomra ez egy teljes profilváltás lenne, a mostani szakmámból kiesnék, lehet hogy végleg, szóval elég nagy anyagi előrelépésért vállalnám csak, kb egy 1-1,5M nettóért.
A reális gondolom hogy szorgos egyetemista lányok keresetkiegészítésként szotyiért megcsinálják. Sztem ha nem szakfordítás 120-ért már kapsz rá embert, szakfordításért 200-ért.
Mit tudnék nyújtani, mennyit tudnék lefordítani. Angol vagy németből picit többet, mondjuk 5-6 oldalt egy nap, egyéb nyelvekből, amit ismer a google translate kb 1-1,5 oldal /óra.
Szöveg formátum, ritka nyelv, szöveg nem annyira bonyolult.
Nem kell annyira szó szerint érteni a kérdést, arra vagyok kíváncsi aki amúgy is ezzel foglalkozik az hogy látja, mi a reális teljesítmény és fizetés érte.
Ha bíztatok már meg fordítókat, azok mennyiért vállaltak el egy ilyen feladatod és mit nyújtottak?
Köszönöm. Ezzel én is egyetértek, hogy kikészítő napi nyolc óra, magamon tapasztaltam.
Ha vállalkozásban lenne ez a feladatod, mennyit kérnétek érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!