Mennyire nehez egy bufet, langosozot vagy pizzazot nyitni?
Inkabb a pizzazot szeretnem mert felenk csak 1 van, de arra sokan panaszkodnak…
Milyen koltsegekkel kell szamolnom? Jovore fogok szakacskent vegezni. Azzal megtudom nyitni igaz?
"Friss végzettséggel először inkább menj el egy étterembe 2-3 évre egy gyakorlott séf mellé tanulni, tapasztalatot szerezni és kitanulni mesteri módon a szakmád. Utána ráérsz gondolkodni, hogy hogyan tovább. Mellesleg munkával induló tőkét is gyűjthetsz."
Ezután kilibbenhetsz Ausztriába havi 800 nettóért, ingyen szállással. Kajád úgyis meg lesz a konyháról, szóval kvázi semmire nem kell költened, a cigit leszámítva. És ez nem rizikós, mint egy büfékocsi, nem szívatnak a magyar hatóságok, nem lop meg az alkalmazottad és még osztrák társadalombiztosításod is lesz.
#10 te sík buta vagy 😂😂😂 2 szakáccsal nyitnál vendéglátó egységet, később lenne plusz alkalmazott, aki mosogat és kasszázik? 24/7ben? 😂😂😂 Hát aki nem látott ipari konyhát, az te vagy, legalábbis működőt biztosan nem! Kicsit kevés alkalmazott ez egy 24/7es nyitvatartáshoz, ráadásul én még olyat nem láttam, ahol a konyhai kisegítő kasszázik. Max talán egy családi vállalkozáson belül. Próbálj meg olyan konyhai kisegítőt keresni, akit be mersz állítani kasszázni 😁 és próbálj meg olyan "kasszást" tálalni, aki beáll mosogatni 😁 10es hiába pontoztál le, te vendéglátó egységet max addig láttál, amíg kikérted a söröd, pizzád,stb..
9es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!