Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy étterem nyitásához milyen...

Egy étterem nyitásához milyen papírok beszerzése szükséges hozzá ezek után hol tudok utána nézni? Kb mennyibe kerülne egy 10-20fős kis kajálda megnyitása? Hány embert kell alkalmaznom hozzá?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 18:57
 1/1 anonim ***** válasza:

ANTSZ (=régen KÖJÁL) előírások: víz, szennyvíz, mosogatók, hűtők (külön a húsnak, külön a zöldségeknek stb.), vízminta, és ott elsorolják, mi minden kell még ahhoz, hogy ők megadják az engedélyt.

Utána kell még a tűzoltóságtól, tudomásom szerint a Katasztóravédelemtől, egyéb helyről=ezekről az Okmányiroda talán többet tud.

Ha neked nincs meg a szükséges szakmai végzettséged, akkor minimum 1 fő szakképzett alkalmazott felvétele szükséges, de ha a nyitva-tartási idő hosszabb, mint az ő általa ledolgozandó napi 8 óra, akkor nem lesz elég az 1 fő.

Ha neked nincs meg a szükséges szakmai végzettséged, akkor a szakképzett alkalmazott ott vág át, ahol észre sem veszed.

2011. nov. 19. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!