Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A nyár végén lekvárt fogok...

A nyár végén lekvárt fogok késziteni saját gyümölcsösömböl és el szeretném adni a vendéglátó egységemben. Mi a folyamata annak hogy az hivatalosan eladható termék legyen?

Figyelt kérdés
Ki tehetem a polcra ott nézhetik, kezükbe foghatják, megvehetik és ne büntessenek meg érte. Pl. Jö lenne ha piacon is el tudnám adni.
2013. márc. 18. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az őstermelői igazolvány kiváltása.

Ha tévedek, akkor bocs.

2013. márc. 18. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy kell az ÁNTSZ-től engedély. Élelmiszert anélkül sehol nem lehet forgalmazni.
2013. márc. 18. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Őstermelői igazolvány kell, meg normális címke, semmi más. Ha nagyobb tételt szeretnél, akkor az ÁNTSZ-nek is lehet beleszólása.
2013. márc. 19. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Őstermelői igazolvány, aztán meg kell kérdezni az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Hivatalt, mi a teendő.

52/2010. (IV.30.) FVM rendelet a kistermelői élelmiszer-termelés, előállítás és -értékesítés feltételeiről

Ezt olvasd el!

2013. márc. 20. 23:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!