Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tartósan munkanélküli vagyok....

Tartósan munkanélküli vagyok. Szeretném ki váltani az egyéni vállalkozóit és igénybe venném a hat havi minimálbérnek megfelelő támogatást. Támogatottként kellene-e nekem a NAV felé fizeti valamit?

Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 19:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Egyéni vállalkozást szeretnék indítani, jelenleg regisztrált munkanélküli vagyok. Kaphatok támogatást?

Jelenleg regisztrált munkanélküli vagyok és szeretnék egy asztalos magánvállalkozást indítani. Alapvetően minden megvan hozzá, üzleti terv, komplett műhely. Szakmám szerint bútoripari technikus vagyok, van gyakorlatom is a szakmában. Olvastam, hogy ha regisztrált...

Egyéni vállalkozó és a munkanélküli?

sziasztok a kérdésem az lenne,hogy 6 hónapig voltam ev. és előtte 10hónapig tanuló..gyakorlati napokra havi fizut:) ilyenkor beleszámít a munkanélkülibe? vagy h van ez? hány naptól van? köszönöm a válaszokat:)

Létezik olyan bértámogatás ami igényelhető, ha regisztrált munkanélkülit alkalmazok, kezdő egyéni vállalkozóként?

Mennyi az elbírálási idő? Illetve, a legfontosabb, hogy mennyi ideje kell regisztrált munkanélküli legyen?

Egyéni vállalkozást indító, korábban tartós munkanélküli, az önfoglalkoztatása után igénybe veheti-e az SZJA tv.49/B. §.6. bek. B. alapján a...

Ezt mekkora bér, vagy TB alapig (pld. garantált bérminimimum 112,5%-a után) 1 évig a munkanélküli foglalkoztatása utáni TB kedvezményt, ezt a havi bevallásban hogyan kell feltüntetni? Kell-e engedély az igénybe vételhez, vagy elég a Munkaügyi Központ, Önkormányzat határozata.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!