Tartósan munkanélküli vagyok. Szeretném ki váltani az egyéni vállalkozóit és igénybe venném a hat havi minimálbérnek megfelelő támogatást. Támogatottként kellene-e nekem a NAV felé fizeti valamit?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Jelenleg regisztrált munkanélküli vagyok és szeretnék egy asztalos magánvállalkozást indítani. Alapvetően minden megvan hozzá, üzleti terv, komplett műhely. Szakmám szerint bútoripari technikus vagyok, van gyakorlatom is a szakmában. Olvastam, hogy ha regisztrált...
sziasztok a kérdésem az lenne,hogy 6 hónapig voltam ev. és előtte 10hónapig tanuló..gyakorlati napokra havi fizut:) ilyenkor beleszámít a munkanélkülibe? vagy h van ez? hány naptól van? köszönöm a válaszokat:)
Mennyi az elbírálási idő? Illetve, a legfontosabb, hogy mennyi ideje kell regisztrált munkanélküli legyen?
Ezt mekkora bér, vagy TB alapig (pld. garantált bérminimimum 112,5%-a után) 1 évig a munkanélküli foglalkoztatása utáni TB kedvezményt, ezt a havi bevallásban hogyan kell feltüntetni? Kell-e engedély az igénybe vételhez, vagy elég a Munkaügyi Központ, Önkormányzat határozata.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!