Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hatvanban szeretnék valami...

Hatvanban szeretnék valami kajáldát nyitni, csak nem tudom, hogy milyen stilusú/fajta nyissak?

Figyelt kérdés
Pl egy kínai kajáldát.. de kinaiak nélkül az milyen? Vagy bármi de olyat ami nem nagyon van.
2018. febr. 25. 17:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
döneres
2018. febr. 25. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Kár a bele ölni való pénzért. Ilyen koncepciótlan vállalkozásoknak mindig bukta a vége.
2018. febr. 25. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
...és az összes "nemzetek konyhájá"ban ennyire rutinos vagy, vagy inkább csak kommersz alapanyagok és félkész termékek lennének?
2018. febr. 25. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik lenne nyerőbb, a félkész vagy helyszinen késziteni :D
2018. febr. 25. 18:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Másod válalkozásként szeretném ezt az egészet
2018. febr. 25. 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Másod állásban, az alkalmazottat kitermelni egy kisebb egységben félkész termékkel kb el is viszi a hasznod.Ilyet úgy van értelme csinálni, ha magad vagy benne szakképesítéssel kezdetben és utána alkalmazott.


Ha meg azt sem tudod melyikhez milyen feltétel rendszer tartozik,( helyben kedzites előkészítő helyiségek, más á.f.a., stb. akkor kérdés egyáltalán van e megfelelő képesítésed es gyakorkatod hozzá, vagy alkalmazoztra hagyatkozol .Aki, ott húz igy le ahol akar? ( amiatt is kérdeztem a rutinod a nemzetközi konyhakban mert teljesen más egy kinai meg egy döneres ahogy egy kézműves hamburgeres is, egy pulled porkos bbq--tól vagy épp tacos-tól. )

2018. febr. 25. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

Arra készülj fel a Nébih ott a legszemetebb az országban, mert Egerhez fogsz tartozni, és Egriek utálnak mindenkit.

Nekem vagy 6x kellett elemnem hozzájuk, hogy mindent elfogadjanak.

Semmilyen HACCP-t nem fogadnak el, csak azt, ami az alapján van kitöltve, ahogy ők mondják. Csak úgy fogadják el az üzemet, ha úgy csinálod, ahogy ők mondják.

És ha megkérdezik, nőt nem akarsz felvenni. Mert akkor ilyen-olyan dolgok kellenek a tamponnak, és külön kijárat. Nonszensz. A helyiek rendesek.

2018. febr. 25. 23:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem is Egerben van az egyik ilyen üzletem. Itt valóban kicsit más világ,mint más megyében ( B-A-Z, vagy J-N Szolnok )de azért kezelhető a dolog, pláne ha fel vagy rájuk szakmailag készülve . Pl előkészítő nélkül nem is akarták engedni az uzletet mire rávágtam, hogy thetmoboxba másik telephelyről jön át a zöldség. ugy lehet szemle során több mindenbe próbáltak belekötni, de végül mindent engedtek a maguk módján hozzátéve hogy azért nem tetszik , de mivel megfelelő így lehet. Viszont használt olajra és ételmaradékokra csak biofiltert fogadnak el.Se az őstermelő, sem a Mol átvevő nem jó nekik. 😀
2018. febr. 26. 04:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Párom lenne az alkalmazott
2018. febr. 26. 09:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Neki van képesítése, megfelelő szintű gyakorlata szakácsként, vagy üzletvezetőként?
2018. febr. 26. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!