Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Annak a szarvasmarhák viselked...

Annak a szarvasmarhák viselkedésével foglalkozó amerikai autista (? ) kutatónő neve érdekel, akinek film is készült az életéről. (Talán az 1950-es,60-as években dolgozott. )

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Temple Grandin? Ő ausztrál volt.
2011. márc. 7. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Még mindig él, elnézést.

[link]

2011. márc. 7. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
És nem is ausztrál, amerikai valóban. Nekem a google először egy olyan cikket hozott fel, amiben azt írták, ausztrál. Bocs :)
2011. márc. 7. 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Húh, elolvastam a munkásságát, tetszik, remélem van magyar felirat a filmhez, mert akkor felveszem a megnézendők listájára. Köszi!
2011. márc. 7. 20:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Őt kerestem. A film egyébként ha jól emlékszem szinkronizált és az HBO-n futott néhány hónapja.
2011. márc. 8. 08:06
 6/6 A kérdező kommentje:

Csak egy kis adalék, akit érdekel:

Temple Grandin: HBO Péntek (Március 18.) 17:20

2011. márc. 8. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Melyik lovas film lehet ez?

Nehéz dologra vállalkoztam, de próba szerencse. Még régen, gyerekkoromban, kb. óvodás lehettem (most vagyok 23) láttam egy lovas filmet. Mivel akkor még nem volt színes tv-nk, ezért fekete-fehér tv-ben néztem. Mivel még kicsi voltam, ezért fogalmam nincs mi a film...

Volt a Piranha 3D című film, de ugye ez csak kitaláció vagy valóban is van ilyen sok piranha?

Volt egy jelentek amikor a csajnak megették a két lábát pár másodperc alatt. Nagyot néztem! Hát ha ez igaz fél perc alatt megennének engem meg akárkit. Az is igaz hogy lehetett ott vagy 50 piranha úgy már hihetőbb a dolog.Meg olvastam ilyeneket hogy 30 percig...

Mi az állat szihológus mennyit keres? És a természet film készítő? A viselkedéskutató? Az állatorvos?

Egyébként mi a véleményetek a budai(2.kerület)2.Rákóczi gimiről,és a váci boronkayról?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!