Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Van Pesterzsébeten vagy...

Van Pesterzsébeten vagy Soroksáron olcsó állatorvos?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyibe kerűl egy vizsgálat?előre is köszi aki tud segíteni!
2011. júl. 12. 00:00
 1/4 anonim válasza:
soroksáron az árvíz utcában van egy nagyon jó doki és olcsó is. nem tudok pontos árakat mondani és sajnos a doki neve sem jut eszembe, de apróbb dolgokért nem is fogad el pénzt (aminél nincs anyagköltség), a többi is sokkal kevesebb mint máshol!
2011. júl. 12. 00:44
 2/4 anonim válasza:
ömm mosthogy belegondolok lehethogy az már erzsébethez tartozik, de biztos megtalálod! a délpesti kórháztól kb 10 perc.
2011. júl. 12. 00:45
 3/4 anonim válasza:
2011. júl. 12. 00:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :) Megkeresem itt lakunk a környéken az Újtelepen.Az egyik szomszédos utca lesz az :)
2011. júl. 12. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Állatorvos szeretnék lenni mi a további teendő?

Szent István Egyetemet néztem ki magamnak, de fogalmam sincs, hogy mi kell oda hogy felvegyenek!(hány pont,kell-e biosz érettségi,hány éves ez az egész..stb.) Valaki valamilyen tájékoztatást legyen szíves nekem adni!

XI. kerületben hol van olcsó állatorvos?

Dzsungáriai törpehörcsögöm szemét akarom megvizsgáltatni, mert elég csúnya, de nekem nagyon sok 2000-3000 Ft egy vizsgálatért, azért mert ránéz. Olyan állatorvost keresnék, ahol 1000-1500 Ft-ért is megvizsgálják és nem kell a világ végére menni ezért. Nem feltétlenül...

Győrben melyik állatorvos a legmegbízhatóbb?

Sziasztok! Állatorvost szeretnék választani a cicámnak, neten találtam 8 helyet, tudnátok ajánlani egy jó, viszont diáknak megfelelő árú állatorvost? (ivartalanítás, és egyéb kezelések, oltások...) Válaszaitokat előre is köszönöm! :)

Hogy tudnám megnyírni a kutyámat? Kérjem állatorvos segítségét? Vagy tudtok olcsó kutyafodrászt Miskolc környékén?

Süti egy uszkár,csivava,palotapincsi keverék,tehát hosszú szőrű...Ősz volt... A szomszédnál rossz volt a kerítés,és Sütike átment,és beleragadt a bojtorján,majd ránőtt a szőre egy csomó helyen...Aztán egy csomószor próbáltuk leszedni a csombékokat,de olyan izgága,hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!