Győrben melyik állatorvos a legmegbízhatóbb?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Állatorvost szeretnék választani a cicámnak, neten találtam 8 helyet, tudnátok ajánlani egy jó, viszont diáknak megfelelő árú állatorvost? (ivartalanítás, és egyéb kezelések, oltások...) Válaszaitokat előre is köszönöm! :)2011. okt. 18. 16:47
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Én hasonlót kérdeztem korábban kutyával kapcsolatban. Nekem a Kossuth utcai állatorvost javasolták.
Kapcsolódó kérdések:
Állatorvos szeretnék lenni mi a további teendő?
Szent István Egyetemet néztem ki magamnak, de fogalmam sincs, hogy mi kell oda hogy felvegyenek!(hány pont,kell-e biosz érettségi,hány éves ez az egész..stb.) Valaki valamilyen tájékoztatást legyen szíves nekem adni!
Van itt állatorvos? Állatorvos szeretnék lenni de semmit sem tudok, .
Állatorvos szeretnék lenni de semmit sem tudok, állatorvosok ti diploma után hogy helyezkedtetek el?? Egyből egyedül kellett mennetek az állatokhoz vagy elöször csak egy másik tapasztalt állatovossal?? és mi van a "falusi" állatorvosokkal,akik nagy terepjárókkal...
Van Pesterzsébeten vagy Soroksáron olcsó állatorvos?
Ha igen mennyibe kerűl egy vizsgálat?előre is köszi aki tud segíteni!
Csak magán állatorvos van?
Vagy van esetleg állami is?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!