Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Láttál-e már valaha pók kakit?

Láttál-e már valaha pók kakit?

Figyelt kérdés
Sosem láttam még póksz@rt, lehet nem is csinálnak a pókok???
2011. okt. 25. 00:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet a pókhálójukba bele üritik azt is.XD
2011. okt. 25. 00:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Tehát ahogy fonja a hálót a végbél terméke is azon keresztül távozik amin a háló és akkor végülis bele szarik a saját házába.Így viszont nem látható pók ürülék mert a hálójának 1-2%át teszi ki.
2011. okt. 25. 00:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Boccs de ezeeen most jót röhögtem,kösz :D
2011. okt. 25. 00:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Szongáriai cselőpók ürülékét láttam. Fehéres izé.
2011. okt. 25. 00:24
 5/5 anonim válasza:

Nekem van egy madárpókom, de még sose láttam :D És a hálós elmélet nem igazán helytálló, mivel a pókom csak vedléskor szokott szőni. Ezt meg nem túl sűrűn teszi.

Lehet átkerül egy másik dimenzióba a kula :D

2011. okt. 26. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Hogy nézett ki a legszebb lány/nő, akit valaha láttál?

Nem hirességre gondolok, hanem hétköznapi emberre, például, akit az utcán láttatok meg. Akit én legszebbnek láttam: -Fenékig érő, világos szőkésbarna haja volt -nagyon szép arc -172 cm körüli -Szegényes, egyszerűbb ruhákban volt, ami azért fontos, mert látszott,...

Melyik a legszebb növény amit valaha láttál?

tudom nem a legjobb témakörbe írtam, de gondoltam a természettudományok témakörben több értelmes választ kapok :)

Mi a legfélelmetesebb horror film amit valaha láttál?

Inkább kísértetes, szellemes, ördögűzős fajtákat ajánljatok.:)

Mi volt a legérdekesebb/legmegdöbbentőbb/leghihetetlenebb dolog, amit valaha láttál állatokkal kapcsolatban?

És nem TV-ben láttad.:) De ha valakitől hallottál valami érdekeset, azt is megírhatod. Leginkább vadállatokkal kapcsolatban történtek érdekelnének, pl. közelről sikerült megfigyelned egy nagyon ritka fajt vagy bármi, ami számodra érdekes, hihetetlen, megdöbbentő volt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!