Láttál-e már valaha pók kakit?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nekem van egy madárpókom, de még sose láttam :D És a hálós elmélet nem igazán helytálló, mivel a pókom csak vedléskor szokott szőni. Ezt meg nem túl sűrűn teszi.
Lehet átkerül egy másik dimenzióba a kula :D
Kapcsolódó kérdések:
Nem hirességre gondolok, hanem hétköznapi emberre, például, akit az utcán láttatok meg. Akit én legszebbnek láttam: -Fenékig érő, világos szőkésbarna haja volt -nagyon szép arc -172 cm körüli -Szegényes, egyszerűbb ruhákban volt, ami azért fontos, mert látszott,...
lehet többet is mondani
tudom nem a legjobb témakörbe írtam, de gondoltam a természettudományok témakörben több értelmes választ kapok :)
Inkább kísértetes, szellemes, ördögűzős fajtákat ajánljatok.:)
És nem TV-ben láttad.:) De ha valakitől hallottál valami érdekeset, azt is megírhatod. Leginkább vadállatokkal kapcsolatban történtek érdekelnének, pl. közelről sikerült megfigyelned egy nagyon ritka fajt vagy bármi, ami számodra érdekes, hihetetlen, megdöbbentő volt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!