60 literes akváriumba, hány wattos melegitő kell?
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 21:33
1/12 anonim válasza:
50w, 75w vagy 100w-os szabályozható fűtő általában megfelel ekkora akváriumhoz
3/12 A kérdező kommentje:
köszi
2011. okt. 31. 22:38
4/12 anonim 

válasza:

válasza:50W-os (de a 75-ös is belemehet)
5/12 anonim 

válasza:

válasza:A gyártó a csomagoláson feltűnteti, hogy mekkora az ajánlott akváriumméret.
6/12 anonim 

válasza:

válasza:50 watt elég, ha nincs jégkorszak a szobádban. Ha télen hideg van, akkor 75w
7/12 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem pont hogy télen nem kell annyira fűteni az akit, amikor te magad befűtöd a szobát, a szobahőmérséklet meg elég egyes halaknak.
8/12 anonim 

válasza:

válasza:utolsó: én is a télre gondoltam, nem másra. És feltettem, hogyha (pl.) olyan szobába teszik, ahol nem fűtenek, mert lezárták a radiátorokat, akkor nagyobb teljesítményű fűtő kell. lehet nem fogalmaztam egyértelműen
9/12 A kérdező kommentje:
22 fokos a viz fűtő nélkül. 25 re akarom emelni. Akkor hány wattos kell?
2011. nov. 1. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Milyen fát tehetek az akváriumba?
Szőlőtőkét, vasfát és mangrovét leszámítva? Vagy megfelelő kezelés mellett bármit?
Tehetek az akváriumba szőlőtőét?
Vagy inkább a szőlő gyökerét?
Rendeltél neten fénycsövet akváriumba? Épségben megérkezett?
Nagyon ritka méretű cső kellene és mifelénk sehol nem lehet beszerezni sajnos .Félek hogy törve kapom meg .
Teknőseim eléggé nagyra nőtt, és új akváriumba szeretném őket költöztetni, de ahhoz nagyobb szürő, erősebb melegítő kellene, és nem tudom mennyire...
Attól is félek, hogy ha túl nagy akváriumba rakjuk át őket, akkor nagyon nagyra megnőnek.
Ha az akváriumba szétdurrant a melegítő nem az én hibámból mert ott se voltam akkor azt ki cserélik ha visszaviszem?
Van rajta még jótállás mert olyan két hete van meg.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!