Lehet 2 tengerimalacot tartani 80*50-as ketrecbe ha? (több lent)

válasza:Két malacnak minimum 100X50-es kell.
Ha nem tudsz venni, csinálj. [link]
Ha hozzácsatlakoztatsz a ketrechez egy nagy részt a szobából ahol vannak, ami úgymond kifutó akkor még egy emelet és a ketrec ami most van, szerintem megfelel.

válasza:

válasza:Köszönöm szépen a segítséget
:)
Kapcsolódó kérdések:
minnél hamarabb szeretném őket kézhez szoktatni de nem tudom hogy kéne :c
Van 2 db törpenyuszim szeretnék 1vagy2 db tengerimalacot egy közepes épületben vannak van egy kis ki járó ott van egy közepes kifutó az épületbe van egy ketrec nyitva van minig és ki be mehetnek lehetne tartani 2 nyuszit és 1/2 tengerimalacot tartani igy?egymástól messze enének.
Szeretnék új tengerimalacot, de a ketreccel van egy kisgondom. Az előző malacomnak a ketrece tökéletes állapotban van, de ebben halt meg a tengerimalac. Már kinéztem az új malac ketrecét, de nem biztos, hogy meg tudom venni neki.
élég nekik a 100 ketrec vagy kell nagyobb? A ketrecbe majd emeletet is szeretnék építeni illetve többször kint lennének egy nap, így esetleg bevállható lenne a 3. malacka?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!