Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet 2 tengerimalacot tartani...

Lehet 2 tengerimalacot tartani 80*50-as ketrecbe ha? (több lent)

Figyelt kérdés
Van egy malacom, és szeretnék mellé egy azonos nemű kicsit. De nem tudom, hogy jó e nekik a 80*50 es ketrec. Emeletet meg/vagy kifutót szeretnék nekik csinálni. Szüleim nem engedik hogy nagyobb ketrecet vegyünk, mert nagyon drága, még hely sincs. Mit tanácsoltok? Jó az emelet vagy kifutó?

2017. dec. 30. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Két malacnak minimum 100X50-es kell.

Ha nem tudsz venni, csinálj. [link]

Ha hozzácsatlakoztatsz a ketrechez egy nagy részt a szobából ahol vannak, ami úgymond kifutó akkor még egy emelet és a ketrec ami most van, szerintem megfelel.

2017. dec. 30. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Az emelet nem sokat ér. Kifutót csinálj!
2017. dec. 30. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
Lemértem a mi ketrecünket: szintén 80x50-es, két lány tengerimalacunk van. Nagyon jól megvannak. Először az első egyedül volt egy kisebb ketrecben pár hónapig, aztán fél éve van a másik ebben. Nagyon jól megvannak, van egy nagy házuk és még plusz egy ehető ház, amit nagyon szeretnek, időnként cseréljük. Sokszor építünk nekik a lakásban kifutót, ami nagyobb és sokat futkározhatnak, minden nap kivesszük őket. Jól megvannak, egészségesek, boldogok, a ketrecbe mindig teszünk nekik valami újdonságot, például szénagömböt, rágcsarudat, ilyesmit, a házuk teteje emeletként működik. Szerintem ha sok mozgáslehetőséget biztosítasz nekik, meglesznek, inkább ketten, mint egyedül. Az ehető házat nagyon ajánlom, imádják.
2017. dec. 30. 19:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget

:)

2017. dec. 31. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Lehet eggyüt tartani tengerimalacot és törpenyulat? (nem ketrecbe lenének)

Van 2 db törpenyuszim szeretnék 1vagy2 db tengerimalacot egy közepes épületben vannak van egy kis ki járó ott van egy közepes kifutó az épületbe van egy ketrec nyitva van minig és ki be mehetnek lehetne tartani 2 nyuszit és 1/2 tengerimalacot tartani igy?egymástól messze enének.

Zavarja-e az új tengerimalacot, ha egy olyan ketrecbe kerül, ahol egy másik meghalt évekkel ezelőtt?

Szeretnék új tengerimalacot, de a ketreccel van egy kisgondom. Az előző malacomnak a ketrece tökéletes állapotban van, de ebben halt meg a tengerimalac. Már kinéztem az új malac ketrecét, de nem biztos, hogy meg tudom venni neki.

3 lány tengerimalacot mekkora ketrecbe érdemes tartani?

élég nekik a 100 ketrec vagy kell nagyobb? A ketrecbe majd emeletet is szeretnék építeni illetve többször kint lennének egy nap, így esetleg bevállható lenne a 3. malacka?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!