Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a jobb az idős kutyusom...

Melyik a jobb az idős kutyusomnak az ízületeire?

Figyelt kérdés

GF 600 tabi, ami tartalmaz: zöldkagyló, lucerna, sörélesztő.

Vagy farkaskonyháról külön: zöldkagyló, kollagén, csipkebogyó, MSM.

2020. máj. 2. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Én mindenképp a farkaskonyhás kiegészítöt ajánlom. Nekünk az vált be.
2020. máj. 3. 08:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha már nehezebben megy,fájlalja a lábát,akkor kúra szerűen Synoquine nagyon jó, pl tavasszal meg ősszel csinálsz egy kúrát.

Köztes időben farkaskonyhás cuccok.

2020. máj. 3. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Kutyusomnak a farka körül kihullott a szőr, van rajta bolha nyakörv és nincs is benne bogár, tehát nem ezért. A bőrét száraznak találom. LEnne...

Orvost végszükség esetben szeretném felkeresni, hátha van valaminek hasonló problémája és megoldása

Milyen ütemben kéne nőnie az amstaff kutyusomnak?

Most még csak egy hónapos, egy hónap múlva hozom csak haza. Érdekelne, hogy akinek van amstaffja, az ha írta havi szinten, hogyan fejlődött? Köszönöm és csupán érdeklődésből, szóval minden váaszért megy zöld mancs:)

Adhatok olyam húst a kutyusomnak amin van spárga?

Azt úgy tudom lehet neki adni igaz?

Ha napi kétszer adok a kutyusomnak kaját az úgy, hogy délelőtt többet este kevesebbet akkor úgy tud fogyni?

Főzök neki külön mindig változatosan. Makk egészséges csak picit kell fogynia.

Mi baja lehet a kutyusomnak?

Van egy kis yorkiem, tegnap óta rázza a fejet, és a fület. Oldalra tartja a fejet, arra az oldalra, amelyik füle rossz. Mára , amikor rázza a fület, olyan kattogos hangot ad ki. A hangulatával semmi baj nincs, nem étvágytalan , semmi baja ezen kívül. Ahogy lattam, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!