Polli név fiú kutyának?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ha neked tetszik így akkor tökéletes.
Ha nem, keress valami nevet ami hasonlít a Pollira. 'Rolli' 'Olli' (igen, mint a mesében, jobb nem volt a tarsolyban)

válasza:Egy lány puli kutyát ismerek, akinek Polli a neve:)
Amúgy a Rolli nagyon is jó, amit írt a #4-es válaszoló, kifejezetten jack russelles, szerintem. Vagy Colin(kolin)? Kölyökkutyát jelent:)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hamarosan lesz egy kutyám, de nem tudom, hogy pontosan mit tegyek az elsősegély/gyógyszer készletébe. Egyenlőre csak egy kullancs elleni spré és féreghajtó van.
Szóval kölyök lenne mindenképp, de inkább valami sima keveréket válasszak vagy például boston terriert, labradort? Melyik való inkább előszöri gazdinak?
Van egy tacskóm és este mikor megy a ventilátor állandóan rázza és kaparja a fülét. Napközben ez nem nagyon jellemző csak este, de akkor nagyon. Régebben már gyulladt be a füle de akkor napközben is rázta, kaparta. Lehetséges hogy a ventilátor által keletkezett fújás zavarhatja a fülét?
Tudom, hogy elvileg közepes testű, de találtam egy nagyon jó tápot, ami összetevők, és analitikai összetétel szempontjából is nagyon jó lenne a kutyusnak. Ha ilyet kapna lehetne tőle baja? Miben különbözik egy medium és egy large táp? Előre is köszönöm a...
Tacsi palotakutya keverék kutyánk elérte azt a kort, hogy jó lenne senior tápra váltani. Olyan tápot szeretnék, ami viszonylag olcsó a többihez képest, de az a lényeg, hogy ne túl drága túlárazott legyen, viszont mégis megfeleljen a kutyának. Ti mivel etetitek a kutyátokat, vagy mit ajánlanátok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!