Mi lehet ez a kutyámon?

válasza:

válasza:Szia mi 7 éve hordjuk ehhez a dokihoz a kutyánkat /macskánkat. Nem húz le pénzel és nagyon segítőkész. a macskánknak nyílt törése volt és még azt is helyretette mivel nem tudtuk volna kifizetni az allatklinkat. Ajánlom nagyon.🥰
Budapest, II. Rákóczi Ferenc utca 230, 1214 Magyarország

válasza:

válasza:

válasza:bocs, rövid o.: atheroma
vagy lipoma
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! A kutyusom egy 5 éves ivartalanított kan németjuhász és pitbull keverék. Egy ideig semmi gond nem volt vele, nem jártunk kutyasuliba, mégis jobban viselkedett sok olyan kutyánál akik viszont igen. Viszont 2 hónapja sajnos meghalt a másik kutyám aki őt 2...
Ha igen, még elkerülhető hogy megvakuljon?
Egy 2 éves tacsim van, szobakutya, kb 2 hetente fürdetve van, és mégis ilyen a bőre. Állatorvoshoz most nem tudom vinni, ezért próbálkozok itt.Esetleg itt valaki kutyájának Volt hasonló?Csirkés tápot nem eszik, de főtt húst és igazából minden mást amit mi is igen.
2-3napja az oldalán vettem eszre hogy a bőre alatt van egy kis púp.de akkor nem volt gyulladt se korulotte.most meg neztem megin es 3cm-es atmeroju nagy seb van ott neki.amin latszik hogy valadekozott neki.kullancsnak ugye kilogna a teste teljesen ha az lenne,de most...
Mosonmagyaróváron van a Wash & vau. Az hogy működik. Napközben belehet menni csak úgy és este hanytol kell online bejelentkezni? Mert néztem a konyamoso.hu oldalon, és az esti kutyamosásnál nem találta Mosonmagyaróvárt. Valami aki jár oda, elmagyarazná hogy megy?
Volt egy bőrdudor a 8 éves kutyámon. Mivel nem zavarta őt ezért én is békén hagytam mert azt hittem ez is ilyen dolog ami az embereknél szokott lenni. (Amit nem szabad piszkálni mert lehet rákos leszel tőle)De ma reggel észrevettem hogy eltűnt és csak sebhely maradt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!