Tényleg igénytelen vagyok, amiért csak karácsonykor fürdetem le a kutyámat és a cicáimat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kutyája van, nem cicája, de szerinte a cicát is meg kéne annyiszor.
Csak azért fürdetem őket karácsonykor, mert hogy jó illatuk legyen. 1 évben 1x szerintem nem bűn, amúgy nem félnek a víztől, játszani is szoktak a lavórban, mosdóban vagy a folyó vízben. A kutyust lemosom sima vízzel, ha nagyon sáros, mert imád ásni, de samponnal őt is csak karácsonykor, hogy jó illata legyen, mert csak olyankor jöhet fel velem az ágyamba közösen filmezni. Amúgy saját fotelja van, műbőr, szóval le tudom mosni, ha összemocskolja. Advantixot ő is kap. De egyszerűen nem látom értelmét samponnal mosni havonta, mikor az illat kb 3-4 napig tart ki. Egyébként használok kondicionálót az évi 1 fürdésünkkor, máskülönben szálkócos lesz meg összetapad, fura lesz a bundája.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Benti kutyust szeretnék, ami nyugodtabb természetű és nem szeretne domináns lenni, nem nő nagyra, max 5 kg, és nem hullik a szőre. Köszönöm
A Moonlight Melody Samoyed kennelről szeretnénk véleményeket tapasztalatokat kérni. Ha esetleg innen van a szamid megírod hogy hogy hívják és milyen színű alomjelöléső volt?
Valaki pls...ja és a film címe az hogy Karacsonyi Kutyabalhé. Az a feher kutyus
Sziasztok! Szívesen megosztanam veletek részletesen a hatteremet, de most muszáj a lényegre ternem. Anyagilag elég stabilak vagyunk, az otthonunk egy 3 szintes családi ház hatalmas elő és hátsó kerttel, medencével. Időnk van bőven. Fiatal aktív pár vagyunk és...
Ti mit vesztek a kutyátoknak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!