Bírni fogja a hosszú sétát?
Van egy kistestű keverék 10 éves de jó kondiba lévő ivartalanított szuka kutyusom.
Kb. Október óta ma voltunk sétálni 1 órát.
Kertes házban, kinti-benti kutya.
2 hét múlva a barátaimmal kirándulni mennénk a Szalajka-völgybe ami minimum 4 óra séta.
Vinni akarom a kutyám is.
Szerintetek bírná a 4 órás sétát ha 1 órás séta után ilyen időben liheg?

válasza:Azért liheg, mert meleg van.
Hasonló távot szoktatok máskor menni?

válasza:

válasza:

válasza:Ideális esetben fokozatosan kéne hozzászoktatni.
Én a 12 éves csivava - tacskó keverékemmel kirándulok rendszeresen, de ő hozzá is van szokva. Bírja gond nélkül, szed porcvédő készítményt, jó formában van a korához képest.

válasza:Vigyel neki is vizet,kajat.
A setakhoz vigyel vizet. Es itasd.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most veszek új gépet, és utólag picit még aggódok amiatt, hogy az alaplapom nem lesz elég jó a CPU/VGA kombóhoz, és esetleg az alaplap miatt tönkre mennek ezek is (bár az alaplapot többen ajánlották, engem nem biztos hogy meggyőzött, "túl olcsó"): VGA: ASUS...
Az autó eddig kapott egy komplett új váltót, meg a napokban új porlasztókat. Mondanom sem kell mekkora költségem keletkezett. Kiábrándultam most a dízelből. Rendszeresen olajcsere, üzemanyagszűrő csere, minden ami kell. Ez előtt egy 1999-es 1.9. TDI-m volt, az...
Úgy számolom (6,1 kW, 230 V => 26,5 A), hogy a 25 A-os biztosíték éppen nem bír el ekkora terhelést. Illetve elegendő-e 6,1 kW-os elektromos fogyasztóhoz a 2,5 mm2-es rézvezeték?
És bírni fogja egyáltalán a hosszú utat?
60/80-as a vérnyomásom átlagosan, reggel talán még ennyi se. Próbáltam a kávét kiváltani gyümölcslével, naranccsal, C-vitaminnal, grapefruittal, zöldségekkel, de egyik sem hat. Van valami trükk, amit nem próbáltam? 24/N
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!