Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezek munkavonalú labradorok?...

Ezek munkavonalú labradorok? (Insta link)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. márc. 27. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem hordó alakja van egy labinak, nem lesz automatikusan munkavonalú, csak valószínűleg normálisan van táplálva és mozgatva. A konkrét tulajt kellene megkérdezni, hogy munka kennelből vettél-e.
2021. márc. 27. 21:35
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
Minden labinak igy kene kineznie,csak sajnos a tobbseg elhizlalja a kutyakat meg nem fogjak fel,h sportolnia kell veluk. Meg ehhez ugye rendes barf etrend kell. Mert ugye keszetelbol meg gabonabol nem lesz ilyen acelos izomzat..
2021. márc. 27. 22:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

#2 Az enyém száraztápot meg konzervet eszik és ilyen gyönyörű, izmos, kecses, a bundája csillog és rengeteget mozog, játszik, életerős, életvidám.

Bár ő sárga labrador, látszik a mély borda, de nincs felette zsír, meg a horpasza is megvan, így nincs tipikus hordó alkata, minden lépésénél kiugrik az izma.

2021. márc. 27. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Munkavonalú németjuhász kutya kennelek?

Onnan szeretnék ahol őrző védőznek, Igp, igbh stb sportokat űznek. Elit törzskönyvezett kutyát szeretnék, szóval ha valahol van egy esélyes párosítás, ne tartsd magadban! Kōszōnōm

Border collie kennel, ami nem munkavonal, de nem is show?

Szóval az a helyzet, hogy border collie-t szeretnék, de nem munkavonalút. A show vonalú kennelek viszont nem tetszenek küllemre, mert zömökek és olyan "hibátlanok". Tudom, hülyén hangzik, de ez van, nekem pont a hibátlan nem tetszik... Hol érdemes keresgélni ilyen...

Munkavonalú pásztorkutyások! Kiváltképp akiknek nagy (nem csupán 1-2 ezer nm) keretek van! Nem féltitek kutyáitokat, mikor esetére kint hagyjátok...

Vagy szegény szerencsétlen kutyák agyonütése, lelövése, torkuk átvágása miatt? Nem egy rémtörténetet hallottunk és olvastunk már mindannyian, hogy holmi senkiházi betörők milyen aberrált dolgokra képesek a bejutás érdekében. :( Azt ne írjátok, hogy meg kell tanítani...

Első sport/munkavonalú kutyának mit ajánlanátok?

Most is van két kutyám, de mivel kistermetűek (tacsi, yorkie) és igazából nem is volt velük cél a munka így csak az alapokat tanítottam meg nekik. Viszont az elmúlt pár évben egyre jobban úgy éreztem szeretnék majd egy kutyát, amivel komolyabban lehet foglalkozni....

Munkavonalas kutyáknak nem szabad félnie a durrogástól?

Pl vadász fajták, mint a vizslák, labradorok, azok közül is inkább a munkavonal, illetve őrző-védő fajták pl németjuhász.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!