Ezek munkavonalú labradorok? (Insta link)

válasza:

válasza:

válasza:#2 Az enyém száraztápot meg konzervet eszik és ilyen gyönyörű, izmos, kecses, a bundája csillog és rengeteget mozog, játszik, életerős, életvidám.
Bár ő sárga labrador, látszik a mély borda, de nincs felette zsír, meg a horpasza is megvan, így nincs tipikus hordó alkata, minden lépésénél kiugrik az izma.
Kapcsolódó kérdések:
Onnan szeretnék ahol őrző védőznek, Igp, igbh stb sportokat űznek. Elit törzskönyvezett kutyát szeretnék, szóval ha valahol van egy esélyes párosítás, ne tartsd magadban! Kōszōnōm
Szóval az a helyzet, hogy border collie-t szeretnék, de nem munkavonalút. A show vonalú kennelek viszont nem tetszenek küllemre, mert zömökek és olyan "hibátlanok". Tudom, hülyén hangzik, de ez van, nekem pont a hibátlan nem tetszik... Hol érdemes keresgélni ilyen...
Vagy szegény szerencsétlen kutyák agyonütése, lelövése, torkuk átvágása miatt? Nem egy rémtörténetet hallottunk és olvastunk már mindannyian, hogy holmi senkiházi betörők milyen aberrált dolgokra képesek a bejutás érdekében. :( Azt ne írjátok, hogy meg kell tanítani...
Most is van két kutyám, de mivel kistermetűek (tacsi, yorkie) és igazából nem is volt velük cél a munka így csak az alapokat tanítottam meg nekik. Viszont az elmúlt pár évben egyre jobban úgy éreztem szeretnék majd egy kutyát, amivel komolyabban lehet foglalkozni....
Pl vadász fajták, mint a vizslák, labradorok, azok közül is inkább a munkavonal, illetve őrző-védő fajták pl németjuhász.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!