Normális ha rosszul érzi magát a kutyám kullancselleni csepp után?
nem tűnik semmi komolynak csak nincs kedve játszani/ugatni.
17kg az volt a papiron hogy 10 kg felett az egészet rá kell nyomni több helyen.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van ilyen kullancs bolha csepp ha azt racsopogtetem kijonne magatol vagy valami fogoval szedjem en ki ?
A kutyámat szeretném megvédeni a kullancsoktól és a bolháktól. Csak azt nem tudom, hogy nyakörv, csepp vagy tabletta a legjobb? Aki ért hozzá vagy hozzá tud szólni az kérlek válaszoljon. Köszi!
Nem mondom,tényleg sohasem büdös a kutya,de szerintem ez így gáz. Aztmondja,azért csinálja,hogy ne kelljen 2 hetente fürdetni,mert az rosszabb. Egyszer pont láttam,a nyakához 1 csepp,meg a gerince közepéhez,azt belesimogatta és ennyi.
Sziasztok. Kiskutyám idén tölti a 18 életévet, közepes termetű.Ahogy idősödik egyre válogatósabb/kevesebbet eszik. Olvastam erről a cseppről,és a kérdésem hogy mennyire bevált ez a csepp? Saját tapasztalatokat szívesen fogadok. Köszönöm előre is!
Tudom, 100%-os védelem nincs Mindenképpen valami repellens szert szeretnék, a nyakörv nem opció, a tablettás termékekről pedig nagyon sok rossz tapasztalatot hallottam
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!