Ezt miért csinálja a kutyám?

válasza:Meg kellene nézetni,hogy nem-e egészségügyi probléma miatt nem tudja vissza tartani.
Nekem ugyan macskával volt olyan gond,de ivartalanítás után nekem sokáig a macska nem tudta vissza tartani a vizeletet.ahogy ment előre észre se vette hogy húzza a pisi csíkot :D
Persze neked nem feltétlen van ilyen gondod,csak gondoltam..hátha segít valamit.

válasza:Ugyanez a probléma van az én ivartalanított szuka kutyusommal. Immár 9 hónapja bepisil, ráköltöttünk már vagy 40 ezret, de semmi használhatót nem tud a doki mondani. Győzöm sikálni / letakarni az ágyat. Ja, és ugyanúgy havonta 3-4 napig ez megy.
Szerintem az ivartalanítás miatt alakul ki inkontinencia. Akár a hormonok miatt is előfordulhat, csak sajnos nem tudok kihez fordulni ezzel.
Köszi a választ.
Nálunk szerintem nem az ivartalanítás a ludas, mert csak egy hónapja ivartalan és azelőtt is csinált ilyet néha. Nem tudom mi lehet, de érdekes hogy másnak is vannak ilyen problémái
Kapcsolódó kérdések:
Valaki le tudja irni hogy miért csinálja ?
Ez kb. az 5. alkalom mostanában. Az előtt nem csinált ilyet max. Egy évben egyszer. Általában a tanítás váltsa ki ezt. A mai nap esete: Tanítottam neki egy új trükköt a criss-crosst. Szépen ment is amikor már kb. fél órája gyakoroltak kezdte nem nagyon érdekelni....
2 napja vettem észre, hogy visszautasítja az ételt, az elejen azt hittem, hogy nem éhes majd eszik később. Azután lattom hogy már beesett a hasa de akkor sem evett semmit. Mindent próbáltam neki adni. És mielőtt írnátok hogy vigyem orvoshoz már megtortent. Ma kapott 4...
Van egy golden retrieverünk 9 hónapos, amit csak el lehet képzelni rosszaságot, mindent megcsinál. Széttépi a kinthagyott dolgokat, ki is szökött már. Ha rajtakapjuk a dolgon akkor leszidjuk. Van foglalkozva vele, sétáltatjuk, labdázunk vele, de úgy tűnik mégsem elég....
Ő a család szeme fénye! Nagyon nagyon szeretjük. Okos kutyus. Kinti-benti. Kb.3.hete azt csinálja, percenként ki akar menni, aztán megfordul a teraszon és már jönne be. Bent van pár percig, azonnal menne ki. De csak kis ideig van kint. Nem pisil olyankor. Csak ki és be...
Sajnos a kutyám nagyon szereti a növényeket...megcsócsálni. Egy 12 hetes kis goldenről van szó, szóval abszolút tanítható.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!