5 hetes kiskutya mennyire vészel át egy estét egyedül? Nagyon félek hogy meg hogy halni, kint van és mindig csak sír, sajnos nem jöhet be

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kolykot kizarni? Raadasul 5 hetes?? Remelem meg a hab a tortan az lesz, hogy egyebkent kistestu es/vagy rovidszoru lesz felnottkent is, tehat kinti tartasra (telen) abszolut nem alkalmas kutya.
Es azt tudod ugye, hogy tapszerezned kene, 4-5 orankent, ejszaka is, ha igenyli, mert ebben a korban meg a fo taplalekuk az anyatej lenne, most kezdenek csak kostolgatni.
Istenem... hogy lehet valakinek ennyi esze? Hogy?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szóval most lett új munkahelyem, nagyjából 8-17, 9-18-as munkaidőben fogok dolgozni, de ez változhat egészen reggel 7-től este 10-ig, lényeg hogy 9 órát fogok bent tölteni minden nap, heti 5, max 6 alkalommal. Édesapám lenne itthon többet, de ő nem igazáb szeretne...
Napokig magára hagyja kiskutyáját ,mit lehet az ilyen gazdával kezdeni?
Egyedül lakom albérleten. Gyakorolnom a hangszeremen napi min. 2 órát szoktam, amit otthon is tudok. Dolgozni heti 20 órát szoktam de a munkám nagyon rugalmas. Az egyetemi orarendem így néz ki: Hétfő: 8:00-12:30 Kedd: 11:30-12:30 17:00-18:00 Szerda:...
Az anyós szerint nem aludhat egyedül, de en meg nem tudok aludni olyan hangosan horkol (a budos pukirol mar nem is beszelek) Tényleg pánikba esne, ha kint aludna az étkezőben egyedül?
2 napja hoztuk el a tenyésztőtől a 8 hetes sárhegyi juhász kiskutyánkat. Én 4 hétig szabadságon vagyok, ezalatt folyamatosan tudok vele foglalkozni. Viszont 3 nap múlva el kell mennem itthonról 7-8 órára, a kutyus egyedül fog maradni. Tegnap betettük a kenneljébe, de...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!