Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle kutya lenyugszik...

Beagle kutya lenyugszik idővel? Egy éves, de ha két órára egyedül marad, már tönkretesz valamit. Kertes ház, sétáltatjuk, udvaron is játszunk vele, de 0-24ben nem tudjuk szórakoztatni és figyelni. Fog ez javulni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nálunk ez 2 éves korában jött el.

Most 5, sétákra, játékra 'bevadul', de egyebként nagyon laza, nyugis kutya lett. 🙂

2022. aug. 16. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
A beagle munkakutya. Munka kell neki. A sétaltatás mit takar? Napi hány km-t? És ezen kívül mennyit és hogy fárasztod naponta?
2022. aug. 16. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyéves, akkor biztos hogy később nyugodtabb lesz… Ez minden kutyára/macskára igaz, fajtától függetlenül.

1 évesen még szinte kölyök…

2022. aug. 16. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:
2 éves koráig kölyök egy kutya, egy munkakutya igényli a foglalkoztatást. A mi kutyáink folyton felásták a kertet, anyám álmodni sem tudott veteményesről, meg szétrágták a kerítést, de legalább elvoltak, elég nagy volt az udvar a rohangáláshoz.
2022. aug. 16. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha idősebb lesz, megtanulja hogy nem kell szétrágni mindent.
2022. aug. 16. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Egy hosszabb repülés során mivel szórakoztatod magad ha egyedül mész?

Újságokat/könyvet nem akarok bepakolni a hátizsákba, mert sok helyet foglal. A reptéren ilyet venni drága. A zenehallgatást is előbb-utóbb megunom. Ráadásul a zaj miatt nem mindig lehet jól hallani. Valakinek valami tipp?

Az ARK egyedül mennyire tud szórakoztató lenni?

Ugye epicen míg ingyenes volt betettem a könyvtárba. Egyedül is tud szórakoztató lenni? Mert senki nincs a társaságomban aki szereti az ilyen fajta játékokat.

Ti a saját szórakoztatásotokra elszoktatok menni akárhova?

Pl tegyük fel strandra, egyedül hülyeség elmenni nem? Általában családostul mennek az emberek, vagy barátokkal. Aki így elszokott menni egyedül akárhova, hogy szoktátok magatokat közben érezni? Csak kíváncsi vagyok, mivel életem során ideáig soha nem mentem el a...

Hogyan lehet szórakoztatni egy tengerimalacot, aki egyedül van?

Hogyan játsszak vele, hogyan tudnám lefoglalni hogy ne unatkozzon.

Van olyan kutyajáték amivel a kutyus el tudja magát szórakoztatni egyedül?

foxim van, de délelőtt sajnos nem vagyok itthon, csak délután tudok vele foglalkozni. délelőtt meg majd megeszi az unalom. gondoltam hogy hozok mellé egy másik kutyát, de a család többi tagja nem ment bele.

Ismeritek az Exit nevű kártyajátékot?

Lehet egyedül is játszani? Van olyan felnőtteknek való logikai társas, ami egyedül is szórakoztató?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!