2 éves csivavám hány az autóban , van ötletetettek , hogyan szüntethető meg?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nekünk is ugyanez a probléma.szinten 2 éves csivi.
Mindent is próbáltunk már de semmi se használ, deadalon se. 10 percenként hány szegény (ha evett ha nem xD). Szoktattuk, csak beültünk, kapott jutit, 10 perc, csak jó helyre vittük autóval stb stb... egyszer random kibírta fél óráig hányás nélkül,azóta se.
Doki azt mondta van egy injekció amit ha bead az 24 órán keresztül hat. Sajnos a tabletta formáját beszüntették.. de nem életszerű állatorvoshoz rohangálni minden egyes autózás előtt, ezt max majd akkor alkalmazzuk ha tényleg messzire megyünk. Addig marad a hányószacskó...sajnálom mert tudom milyen rossz :(

válasza:

válasza:Utazás előtt már ne nagyon kapjon enni, inni is csak mértékkel.
Valamint ahogy előttem is mondták, szép fokozatosan szoktassátok hozzá.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Akkor csináljak, ha itthon vagyok és boldogok. Reggeli séta után és este is. Örökké ilyen játékosak lesznek vagy lesz olyan is, amikor csak simán elmennek egymás mellett? Nem durvák, csak fura ez a rengeteg játék. Örülök, hogy ennyire kijönnek egymással.
A 4 éve meglévő kutya, a fiú elég nyámnyila, de viszont makacs. Nem tudom, hogy fog abból engedni ,hogy más uralkodjon. Mivel sok ivaros kan akart a hátsójára ugrani, a lány elől menekül, ha ott hozzá akar érni uralkodás szempontjából. Nem tűnik az új balhésnak, de mi...
Szoval 2 napja van itt a kiskutya, eddigiek alapján nem mutatott semmi agresszivat a macska felé. Ma édesanyámra hagytam őket az elmondása szerint “kergette”. Félek hogy elkergetné a háztól a macskát sajnos dolgoztam és az összeszoktatás igy kicsit nehézkesebb, de ugye...
Jelenleg "Brit care weight loss rabbit & rice 12kg" tápot kap a kutyusom. 2éves ivartalanított kan Golden Retriver,aki allergiás a csirkés tápra. Sajnos ez a táp nagyon drága lett,már 21.000Ft a 12kg. Alig van választék olyan tápokban ami csirkementes és ivartalanított kutyáknak van...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!