Kis dudór jelent meg a kutyám orrán. Mi történhetett?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
egy kutya "béna ahhoz hogy egy madarat elkapjon én ugy gondolom, egy macska sokkal alkalmasabb egy ilyen geladatra,de akkor mégis honnan ez a sok tetem?
Idősebbik 11 éves lesz, ivartalan, a kölyök 8 hónapos és ivaros. 3 hónapos kora óta nálunk van, sose volt gond. Éppen kezet mostam mikor hallottam a vinnyogást, morgást, veszekedést. Nem tudom ki vagy mi váltotta ki, de mostanában gyakrabban morog a nagy a kicsire....
Van 2 kutyam. Az egyik 8eves keverék a másik masfél éves pitmix. Eddig tök szépen ettek, akár egymás mellett is. Most pár hete a pitmixem meghülyült. A tápjukba szoktam keverni főtt marha darálthúst. Előszor mindig az idősebb kap enni a nappali egyik felében,...
Csendes helyen élünk, szerencsére petárdázás nem volt, viszont este 11 óra helyett hajnali egy órakor mentünk lefeküdni,ő akkor éppen aludt. Kettőkor és négy órakor elkezdett sírni legalább egy órán keresztül. Szeparációs szorongása lenne? De eddig miért nem...
Tegnap este egy mezőn sétáltunk. Mikor indultunk haza és beültünk az autóba észrevettem, hogy a bal szemét nem tudja egyáltalán kinyitni, a jobbat pedig csak résnyire. Rohantam haza pénzért, hogy bevigyem valahova ügyeletre, de kb 20 perc után elmúlt. Azt hittem...
5 éves keverék. Eddig minden szavamat figyelte, nagyon ügyes kutyus amúgy. Szépen sétáltunk. 3 napja itthon sem jön elő ha szólok. Játszani jön, meg enni. Amúgy semmi. Kiabálhatom én a nevét semmi. Amikor sétálunk lent annyira figyel rám, hogy ül az út végén. Ott is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!