Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaz az, hogy még egy családi...

Igaz az, hogy még egy családi vészhelyzet esetén sem lehet odaköltözni kutyával egy olyan emberhez, aki fél a kutyáktól vagy nem szereti őket?

Figyelt kérdés

2023. jún. 24. 18:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
99%
Mondjuk ez talán az embertől függ, nem gondolod?
2023. jún. 24. 18:16
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Hozzám pl. nem jöhetnél, ha a házba is be akarnád hozni. De ezt embere válogatja. Lehet, hogy engedékenyebb lennék, attól függ, mi az a családi vészhelyzet, meg mondjuk hány allergiás gyerekem van.
2023. jún. 24. 18:18
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell ahhoz családi veszhelyzet, még indoklás sem, hogy ne költözz a lakásomba. Elég annyi, hogy a tulajdonos nemet mond, akkor is, ha nincs rá oka, joga van hozzá.

Vagy szerinted kötelező téged bármikor is jogszabályilag befogadni, vagy mi???

2023. jún. 24. 18:38
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Mi a kérdés? Hozzám családi vészhelyzet esetén sem költözhetnél. Igaz ez? Ja, igaz.
2023. jún. 24. 18:39
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem olyan szerintem, hogy igaz vagy sem. Kinél hogyan.

Tesóm pl. azt mondta nem mehetek hozzá kutyával -nyaralás jelleggel- aztán csak jöhetett a kutyám is.

Erre a kérdésre így nem lehet válaszolni.

Függ mint két féltől, attól is aki valamilyen okból nem engedi a kutyát meg attól is aki vinné. Kijelenteni nem lehet, hogy igaz amit a kérdésben írsz. Meg kell beszélni az érintetteknek.

2023. jún. 24. 18:42
 6/14 anonim ***** válasza:
98%
Szerinted törvény rendelkezik arról, hogy kihez lehet kutyával költözni?
2023. jún. 24. 18:45
 7/14 A kérdező kommentje:
A kérdés nem egy idegenről, hanem családtagról szól. Nyilván.
2023. jún. 24. 18:50
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Akár családtag, akár más, ha nem akarja, hoyg kutya (vagy bármilyen más állat) legyen a lakásában, akkor nem költözhetsz oda, még vészhelyzetben sem.

SÖT, akármilyen vészhelyzet van, senki, de senki nem köteles még éteged sem odaengeni, erre senki és emmi sem kötelezheti!

Hozzám garantáltan nem jöhetnél.

2023. jún. 24. 18:58
 9/14 anonim ***** válasza:
96%

Mit nem lehet ezen felfogni?

Családtag vagy sem, nincs jogszabályba foglalva, így az dönti el, akié a lakás. Természetesen nem köteles befogadni téged, még gyerekkel sem, nemhogy kutyával.

2023. jún. 24. 19:19
 10/14 anonim ***** válasza:
99%
Én pl nem fogadnék be senkit, szívtam már meg kedves családtaggal, aki "csakpárhónap" veszhelyzet címszóval évekig a nyakamra költözött, alig bírtam kitenni utána.
2023. jún. 24. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Vas megyeiek, dunántúliak! Hova lehet fordulni, ha éjszaka vagy ünnepnapokon SOS helyzet alakul ki?

Sokunk érvágásnak élte meg, hogy megszüntették az ügyeletet az állatkóházban. Mi lesz most velünk, hová fordulhatunk, ha váratlanul beüt a krach, és rendelési időn kívül sürgős állatorvosi ellátásra van szüksége kedvencünknek? Hol található a legközelebbi 0-24...

SOS. Mi baja lehet a kutyámnak?

Van egy 2 és fél éves német dog-labi keverékem. Ma hazajöttem, és a kutya nem jött elém. Furcsa volt, mert máskor már akkor rohan a kapu elé, ha a utca elején járunk, és meghallja a kocsi motorját. Mikor kinyitottam a kaput, akkor jött ki az egyik bokorból. Dülöngélve...

S. O. S! Veszhelyzet van, vki?

Tudom h nem ebbe a kategoriaba tartozik de itt vagytok a legtobben legyszi segitsetek es pls ne jelentsetek mar...fontos. Nem tudom mi van a kutyusommal.. 3-4 napja nem eszik (maskor is volt mar h 2-3 napig nem evett de ezt mar sokallom), a kajajat a macska eszi meg,...

KÉt szuka tacskónk van és az egyik mindig megtámadja a másikat. Mit tegyünk?

A nyolc éves szukánk nagyon magányos volt, ezért hoztunk mellé egy 3 hónapos kistacskót. Már második hónapja van nálunk és eddig semmi baj nem volt, azonban pár napja az öregebb folyton megtámadja a kicsit. Eddig is önfejű, magának való kutya volt.Először egy játékon...

A kutyámnak lehet valami baja attól, hogy megevett egy békát?

Ma történt,és anyukám azt mondta,hogy kicsit habzott a szája is. :s ugye nem lesz baja? :(

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!