Létezik, hogy a Troxociltól rosszabb lett egy öreg kutya állapota?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A kertben van egy rész, ahol mindig árnyék van, oda szokott bebújni az idős labradorom. Ebben a melegben, ha azon a részen jól fellocsolom a betont, áztatom sokáig, akkor is veszélyes lehet a kutyá számára a párolgás miatt? Azon a részen sose süt a nap, a beton is...
Van egy 7 hónapos kiskutyám, mellé forgattam örökbe egy másikat, aki most lesz 5 hónapos. Mentett kutyus, 8 hetes korában kaptuk meg. Eleinte próbáltam pelusra szoktatni, de mivel láttam, hogy az utcán is pisil elvettem, egész jól ment a dolog, persze történtek bent...
Bevallom béna kutyám van és kiskorában csúnyán félrenyelte a tápot, úgy kellett segíteni neki. Azóta is néhányszor bot rágás közben összejött neki, de az elmúlt egy évben szerencsére nem volt példa félrenyelésre. Ettől függetlenül érdekelne, hogy egy hosszúkás táp jó...
Aug.-óta megy ez nála, orrfolyas először átlátszó majd sargas-zöldes, tüsszögés és zihálás vagyis úgy hívják fordított tüsszentés mint aki fulladozik. Kapott antibiotikumot kezdetben torka is piros volt, volt egy tüdő szív rtg, ott mondtak h nem túl jó a szíve ennyi ez...
Ti tapasztaltok ilyet a sajátotoknál? Amúgy eszik, iszik, pisil, kakil, ha arról van szó játszik és sétál, tehát nincs nagy baj, csak mindent egy picit olyan melankolikus állapotban.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!