Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik, hogy a Troxociltól...

Létezik, hogy a Troxociltól rosszabb lett egy öreg kutya állapota?

Figyelt kérdés
Szétcsúsznak a lábai

2024. febr. 23. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Mióta kapja? Mennyi idős a kutya? Hirtelen lett ilyen állapotban?
2024. febr. 23. 18:05
 2/7 A kérdező kommentje:
2 hónapja kapja. 14 éves. Hirtelen nagyon rossz állapotba került.
2024. febr. 23. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem a gyógyszer miatt, az biztos. Vidd állatorvoshoz!
2024. febr. 23. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
A trocoxil már elavult gyógyszernek számit a fájdalomcsillapítás terén, és nagyon sok a káros mellékhatása. Mire kapta?
2024. febr. 24. 13:19
 5/7 A kérdező kommentje:
A lábaira. Nehezen ült le, nehezen állt fel. Volt rá precedens, hogy én magam adtam be neki a Trocoxilt, és rövid időn belül sokkal rosszabbul lett
2024. febr. 24. 21:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Úgy el is zombisodott, látszott rajta a Trocoxil beadása után, hogy valami nagyon nem ok
2024. febr. 24. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá az állatorvosnál inkább a librela injekcióra. Havonta kell adni, drága, de közel sincs annyi mellékhatása mint a trocoxilnak.
2024. febr. 25. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Beton locsolás - így csak rosszabb és ártok vele, vagy nem lesz gond?

A kertben van egy rész, ahol mindig árnyék van, oda szokott bebújni az idős labradorom. Ebben a melegben, ha azon a részen jól fellocsolom a betont, áztatom sokáig, akkor is veszélyes lehet a kutyá számára a párolgás miatt? Azon a részen sose süt a nap, a beton is...

5 hónapos kiskutyám nem szobatiszta, a helyzet nem javul, egyre rosszabb. Hogyan tudnám szobatisztaságra nevelni?

Van egy 7 hónapos kiskutyám, mellé forgattam örökbe egy másikat, aki most lesz 5 hónapos. Mentett kutyus, 8 hetes korában kaptuk meg. Eleinte próbáltam pelusra szoktatni, de mivel láttam, hogy az utcán is pisil elvettem, egész jól ment a dolog, persze történtek bent...

Ha egy táp hosszúkás, az jobb vagy rosszabb félrenyelés szempontjából?

Bevallom béna kutyám van és kiskorában csúnyán félrenyelte a tápot, úgy kellett segíteni neki. Azóta is néhányszor bot rágás közben összejött neki, de az elmúlt egy évben szerencsére nem volt példa félrenyelésre. Ettől függetlenül érdekelne, hogy egy hosszúkás táp jó...

Kutyám beteg,folyamatosan visszük állatorvoshoz de csak rosszabb az állapota,kezdek tehetetlen lenni részletesen leírtam lent. Valakinek állatorvos...

Aug.-óta megy ez nála, orrfolyas először átlátszó majd sargas-zöldes, tüsszögés és zihálás vagyis úgy hívják fordított tüsszentés mint aki fulladozik. Kapott antibiotikumot kezdetben torka is piros volt, volt egy tüdő szív rtg, ott mondtak h nem túl jó a szíve ennyi ez...

Létezhet, hogy ez a bolondos időjárás okoz általános enerváltságot és az átlagosnál rosszabb hangulatot a kutyámnál?

Ti tapasztaltok ilyet a sajátotoknál? Amúgy eszik, iszik, pisil, kakil, ha arról van szó játszik és sétál, tehát nincs nagy baj, csak mindent egy picit olyan melankolikus állapotban.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!