Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pitbull miatt hogy tudok...

Pitbull miatt hogy tudok hazamenni?

Figyelt kérdés

Egy fehér pitbull terrier szombaton este bejött a kertunkbe a mi kutyánkhoz, engem otthonról hívott a szomszéd ha jövök haza készüljek fel.

Mire hazaértem eltűnt, facebook csoportba is láttam már hogy feltették, most az előbb megint átugrott a kerítésen itt van a kutyámmal. Ezek harapnak , vagy hogy menjek ki?

máj. 4. 12:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Attól, hogy pitbull nem fog nekedrohanni és széttépni. Ha a kutyáddal elvan, jó eséllyel nem fog neked menni.

Jó lenne megtalálni a gazdát, hogy tartsa a saját portáján belül

máj. 4. 13:02
 2/14 A kérdező kommentje:
Facebook is keresik. Kint játszik az enyémmel, meg együtt napoznak. Azt se tudom hol jön be.
máj. 4. 13:08
 3/14 igazadvan ***** válasza:
12%
Adj neki egy kis kaját és haverkodjál vele, aztán gondold át, hogy a kerítés valószínűleg a te sarad lesz és nézd végig.
máj. 4. 13:15
 4/14 igazadvan ***** válasza:
17%
Az azt se tudom hogy jön be az meg elég karcsú mentség lesz, ha például ez fordítva történik és kiszökik a kutyád, ne adj isten baja lesz. Vagy bejut egy agresszívabb kutya.
máj. 4. 13:16
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Hozzászólsz gügyögve, és már meg is nyerted. Bezárnám valahova, és segítséget kérnék közeli állatmenhelytől, vagy állatvédő szervezettől. Biztos valami tróger szar gazdája van, és szerencsétlennek jobb lesz, ha keresnek egy normálisat neki. Ha a tiéddel haverkodik, akkor ritka jó fej lehet. :)
máj. 4. 13:43
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
nem lehet feljelenteni ilyenkor a gazdát? mert most mi van ha a zárt kapun bejön hozzám a kutya és összetépi a sajátomat vagy engem?
máj. 4. 13:45
 7/14 anonim ***** válasza:
27%
2. De ha keresik a Facebookon, akkor miért nem hívod a gazdát, hogy vigye haza?
máj. 4. 13:52
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
#7 gondolom a gazdát keresik facebookon
máj. 4. 14:05
 9/14 igazadvan ***** válasza:
22%

#9 az ilyen dögöket?

[link]

Én meg kérdezhetném, hogy az ilyenek apja, mint te miért nem ment el inkább muterotok hasára, de inkább nem kérdezem meg.

máj. 4. 14:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem keresik, le van fotózva hogy vigye el a gazdája és zárja el. A kerítésem 150cm, és átugrotta simán.
máj. 4. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan tudtok hazamenni a beteg kutyátokhoz?

Tanácsokat szeretnék kérni. Gerincsérves a kutyám.Kapja a szurit,lassan belekezdhetünk a gyógyszeres kezelésbe. A kutyám teljesen le van törve. Másfél hónapja folyamatosan orvoshoz járkálunk.De nem a gerince miatt,hanem más egyebek is összejöttek. 2x voltunk...

Hogy érjem el, hogy a kutyám ne akarjon mindenkivel hazamenni?

4 hónapos border collie kölyökről van szó, idosotthonban dolgozom úgyhogy sok emberrel találkozott kiskora óta. A probléma az hogy mondhatni túl kedves az emberekkel és mindenkihez eroszakosan oda akar menni,nyüszít huz stb..ha szabadon van simán elsétál idegen...

Nagyon szeretnék egy kiiskutyát? Napi 8 órát dolgozom, így csak reggel 6-7 este 17-18 körül tudnám levinni sétálni. Az első hétre ki tudnék venni...

Szerintetek belevágjak? Az egy hét alatt nem szokna hozzá a két-három óránkénti sétákhoz, nem érné traumaként ha a kezdeti egy hét után csak 2xtudnám levinni? Köszönöm a segítő válaszokat. Gábor

Mit lehet csinálni egy olyan kutyussal, aki 5 perc után hazamenne a sétákról?

Elvégzi a dolgát, megszagol 1-2 fűcsomót, összeszagol 1-2 kutyussal ha összetalálkoznak, és már menne haza. Mindig ilyen volt, szóval nem újdonság, de most talán még kevesebbet akar kint lenni. Idősödik már, szóval érthető is (meg, ha egy kicsit önző akarok lenni, esős...

Miért nem akar sétából hazamenni?

Két hete van nálam egy egyéves keverék, akit komoly megfázással hoztam ki a menhelyről. A kedve azóta javult, de nem játszik (nem tud), a kedve csak mérsékelten jó, naponta viszem orvoshoz. Mivel panelkutya, már az első naptól kezdve sétálunk, néhány nap alatt egész...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!