Ha átrepül a tyúkom a szomszédhoz, és a kutyája kinyírja, kifizettethetem vele?

válasza:

válasza:A te hanyagságod miatt fizessen más? Asztaaa!
Ilyet is csak a gyk-n lehet olvasni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Mindenki köteles a saját állatát a saját ingatlanán belül tartani (és ez legyen bármilyen állat, ami a sajátja, kutya, macska, nyúl, ló, tyúk, stb. stb.)"
...és ember. Ezt kifelejtetted. Mert még azt hiszik, hogy az emberek átmehetnek a szomszédba csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Szerintem nem, mert a munka törvény könyvben az áll hogy ezt a munkáltatót terheli. Ha bele is irják a szerződésembe, és alá is írtam akkor sem kell kifizetnem.
A pénzhez a pénztárosok és a pénzügyes fér hozzá. Soha nem volt ilyen évek alatt. Amíg nem bizonyítják ki a tettes hivatalosan, megtehetik, hogy velünk fizettetik ki?
Kutas vagyok, kezdjük azzal, hogy nyelv tudást nem kértek (nekem szerencsére van) de rengeteg a külföldi. Olyanok is vannak akik nem beszélnek se magyarul se angolul. Adott egy német házaspár aki tankolt nálunk és bejöttek a shopba vettek két italt, de a tankolásról...
Hogy működik ez? Felhívom hogy xy vagyok akinek a kutyàjàt megtámadta a te kutyáid, fizesd ki a költsègeket?
Éjszaka is ugat. A háló a kutyájukhoz van közel. Oda van láncra kötve, tehát a kutya el se tud menni. És órákig ugat, sokszor jönnek éjjel haza emberek, és elkezdi őket ugatni, és még fél óráiig is ugat miután elmentek már az emberek! 2x kértem, hogy engedjék már...
Ha egy állatorvos elront egy rutin műtétet egymás után kétszer műti meg és valamit nagyon nagyon elszúrt mert a kutya még aznap este majdnem elvérzett a második orvos költségeit kifizettethetem vele ? Hol kell feljelentést tenni? Lefényképeztem ami kilógott a kutya...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!