Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rábíznátok a kutyátokat egy...

AzImi kérdése:

Rábíznátok a kutyátokat egy robotra, hogy az sétáltassa meg?

Figyelt kérdés

máj. 7. 21:19
A kérdező szavazást indított:
Igen, sétáltassa meg a robot.
Nem, inkább én viszem sétálni.
40 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Én 1) szeretek vele sétálni, 2) nem szeretem az olyan helyzeteket, amikor nem én vagyok az, aki meg tud győződni a biztonságáról. Ha egyszer a kutya nélkül jön haza a robot, akkor mit csinálok?
máj. 7. 21:52
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
A mostaniakra nem hiszem, de ha mondjuk olyanok lennének, mint a Detroit: Become Humanban vagy mittomén, akkor akár igen, de ott még nem tartunk.
máj. 7. 22:11
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy biznam! Kulonben hogy ertesulnek a keruletben tortentekrol???
máj. 7. 22:27
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Azért van kutyám többek közt, hogy sétáljak vele. Mi értelme lenne, ha a robot vinné?
máj. 8. 00:44
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Csak olyan robotra bíznám aki alkalmas védelmi képességekkel rendelkezik.

Például a kutyát inzultálja egy másik kutya vagy ember, esetleg el akarja lopni akkor tudjon 1000V feszültséggel támadót benítani. Akkor a jogi helyzet sem mindegy - hogy értelmezi a törvény. Ha rossz szándékkal elveszik tőle a kutyát, az rablás e, lopás e? Ettől is függővé tenném.

máj. 8. 05:32
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Inkább én sétáltatnám a robotot. Vagy robot kutyát. Egész jófej robotkutyák vannak már
máj. 8. 05:35
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Ha lenne kutyám rábízták ha épp nem érték rá. Ha arra lenne programozva, biztos jól csinálná.
máj. 8. 08:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Senki másra nem bíznám. Robotra főleg nem!
máj. 8. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A robotot ellopnák, a kutya meg nem találna haza.
máj. 8. 11:39
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A kutyának a gazdijára van szüksége, a gazdinak meg a kutyára. Plusz a séta a kutyáknál olyan mint egy meghitt szertartás. Nem az a lényege hogy mehessen valahova hanem az hogy a gazdájával megessen.

Viszont ha olyan inteligens robot lenne mint a scifikben hogy olyan értelmes mint egy ember akkor is csak annyit bíznék rá hogy otthon vigyázzon rá mint egy babysitter.

máj. 8. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Rábíznátok a beteg gyereket a nagyszülőkre?

Tegyük fel, hogy egy pár napos külföldi nyaralás van foglalva nektek a házastársaddal. A közös gyerekre a nagyszülők vigyáznának a saját házukban. De az indulás napján a gyerek belázasodik, folyik az orra, fáj a torka és a füle. A nagyszülők orvosok vagy van közvetlen...

Rábíznátok így nyugodt szívvel?

A férjem kitalálta, hogy a május végén lévő házassági évfordulónkra színház jegyet vesz. 60 km tőlünk Budapest. Mivel színház, esti program. Namármost kitalálta azt is, hogy anyósom fog vigyázni a kicsire, aki 1 éves. Anyós soha nem vigyázott rá még 10 percet sem....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!