Lesz valamilyen büntetés belőle?
Sziasztok. Teljesen őszintén, van kettő kutyusom 11 évesek, nagyon szeretem őket,mikor hozzám kerültek,mind a kettő ki volt doba kicsiként, akkor nem igazán volt pénzem beoltatni őket,és az évek során sem oltattam őket, leszögezem, más kutyákkal nem érintkeznek és nem sétálunk, elég nagy az udvar és amikor tehetem kint vagyok velük játszani, így letudom őket fárasztani. A nagyobbiknak a bal hátsó lába feldagadt, nem fájlalja és nem is sántít rá, viszont elszeretném vinni orvoshoz. De attól félek, hogy elvennék őket tőlem, mert nincsennek oltva és chip sincs bennük.
Hogy működik ez a rendszer? Elveszik tőlem őket, ha elvinném a nagyobbikat orvoshoz, és tudtára kerülne, hogy nincsennek oltva se chippelve?
Nem magától a pénzbírságról félek,ha van is, hanem attól hogy elvennék tőlem őket. Nekem csak ők vannak♥️

válasza:Ha megharap valakit vagy kiszökik akkor szívás
Miér nincsennek oltva se? Szoktak kedvezményes oltást csinálni minden településen
Ha erre se furja nem kellene kutyát tartani..ráadásul kettőt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pénzbírsággal esetleg közmunkával megúszhatja?
Régi autó, nincs a szélvédőn rendszámmatrica
Mondjuk, hogy egy hatalmaskodó, egoista, szemétkedő főnökről van szó, aki amibe csak lehet beleköt, és terrorizálja a dolgozókat. Egy napon azt veszi észre, hogy közszemlére lett téve valami olyan dolog, ami gúnyt űz belőle. Például: Ráfirkáltak valamit az irodája...
Gondolok itt olyanra, ahol esetleg hangfelvétel is készült az esetről. Ugye annak hiányában nem hinném, hogy bármit is tudnának tenni, mert letagadhatják simán akár az illetők. Mondjuk a közterületi kamera is inkább csak testi sértést, verekedést tud bizonyítani pl.
Nyilván így is hamisítás, de nem származott érdekem belőle?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!