Megbüntettek a Párizsi metrón de már hazajöttem és nem fizettem ki a bírságot. Lehet belőle baj?

válasza:Meg fognak találni itthon is és behajthák rajtad.
Csak az már sokkal többe fog kerülni.

válasza:

válasza:Nem autóról van szó hanem metróról, azzal azért csak másabb a helyzet
Egyébként felírták
Megtalálnak és drágább lesz a büntetés.
De hogy mennyivel lesz drágább, azt nehéz megmondani.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Felszálláskor BKV bérletet (applikacio) mutattam fel a sofőrnek és jött az ellenőr, hogy kéri a jegyem és mutattam neki, de mivel ez egy nem budapesti buszon történt így nyilván megbüntettek. A kérdésem az lenne, hogy ki lehet e játszani a rendszert vagy lehet e...
Külföldi útlevél, itt Magyarországon nincs semmilyen lakcímem vagy adószámom rá. Se semmi a nevemen. De külföldön, az adott országban se. A behajtó hogy indul ennek neki?
Nekem mindig csak a matricát nézték meg mikor nappalin tanultam.
Most megyek szentendrére a H5-ös HÉV-en, és amikor megvettem a jegyet békásmegyertől szentendréig a bkk automata egy 50%-os hév jegyet írt a helyi kedvencek menüpontnál. Azt vettem meg, mert nem volt időm tovább maradni az automatánál mert indult a HÉV.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!