Tyutyit hogy fürdessem?

válasza:2. Gondolom a kutyi becézése.
Szerintem kádban fürdesd langyon vízzel, a hideg nagyon nem jó, hiába van forróság.
Kapcsolódó kérdések:
Sajnos minden évben, amikor jobban hullik a szőre, tele lesz korpával a kutya. Tavaly az állatorvos egy kis ampullával adott valami csodaszert, ami egy fürdetés után hatott is, azóta nem is volt korpás a kutyám. Most viszont vennék egy egész tubussal, hálás lennék, ha...
Találtunk egy elég elhanyagolt kutyát. Ha nem jelentkezik érte a gazdája akkor megtartanánk. Szeretném elvinni egy állatorvoshoz, de előtte jó lenne picit rendbe szedni. Az a helyzet, hogy tényleg iszonyú mocskos, bolhás, meg még kismillió baja lehet, nekem pedig van...
2napja van nálunk. Borzalmas körülmények közül hoztuk el,egy levegőtlen büdös,koszos lakásban volt. Az állatorvos azt mondta hogy ilyen kiskutyát még ne fürdessünk,csak sima vízzel törüljük át. Sajnos semmit nem ért annyira büdös szegénykém hogy nincs hozzá gusztusom. :(
Próbálkoztam már úgy hogy kb 10 cm vizet engedek a kádba aztán belerakom de amint beleraktam pár másodpercig megmaradt utána pohárral mertem vizet és jutifalatot tartottam neki de az egyáltalán nem érdekelte és függőlegesen feltolatott a falra utána ki a kádból
Van egy labrador keverék kutyám, úgyhogy viszonylag elég rövig szőrű.Fésülést igényel bőven, de a mosással nem vagyok tisztában. Nagyon tisztaságmániás vagyok és a legkisebb porszemek is zavarnak rajta. Mit javasoltok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!