Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondolsz erről a cikkről?...

Mit gondolsz erről a cikkről? Főként azokat kérdezem akik szerint a kutya az a németjuhásznál kezdődik.

Figyelt kérdés

[link]

Sokan leszólják a csivavát. Tessék ehhez mit szóltok?

Félre értés ne essék én nem vagyok ellen a nagykutyáknak, sőt nekem is van egy németjuhászom. De nem szeretem amikor a kis testű kutyákat semmibe veszik!

2010. nov. 23. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem Momo nem fajtatiszta, van benne vadászkutya vér is.
2010. nov. 23. 16:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Vicces.
2010. nov. 23. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Xoloitzcuintle (mexikói szőrtelen kutya)?

Nem tudja valaki, hogy kicsiny hazánkban lehet-e kapni ilyen fajta kutyás és naggyából mennyiért?

Ismeritek Buck, a kutya történetét/A vadon szava a könyv címe. Létezhet ilyen kutya a valóságban is?

Úgy értem olyan, aki nem enged senkit maga fölé, született vezér? És így, ilyen jellemmel az embernek sem rendeli alá magát.

Ebadó? Hogyan döntik el hogy melyik kutya tartozik a "veszélyes" kategóriába?

Olvastam hogy amelyik kutyát veszélyesnek ítélnek meg annak a gazdája akár 20.000 Ft is fizethet egy évben. De ezt hogy döntik el? Mármint hogy melyik fajta tartozik ide?

Ha 2 kutya közül az egyikben van vmi élősködő akkor a másik kutyában is kéne lennie?

2 kutyánk van és az egyik mindig vakarózik meg behúzza a farkát és szalad és a hátsója felé kap olyan mintha mászna benne vmi és attól félne jah meg harapdája is úgy magát mint mikor bolha van bennük..a másik kutyánknál semmi hasonlót nem tapasztaltunk ,együtt szoktak...

Milyen kutya az Óriás Schnauzer?

Minden érdekel vele kapcsolatban. Temperamentum,egészség,ára,mire alkalmazható,kapcsolata a gazdával..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!