Mit gondolsz erről a cikkről? Főként azokat kérdezem akik szerint a kutya az a németjuhásznál kezdődik.
Sokan leszólják a csivavát. Tessék ehhez mit szóltok?
Félre értés ne essék én nem vagyok ellen a nagykutyáknak, sőt nekem is van egy németjuhászom. De nem szeretem amikor a kis testű kutyákat semmibe veszik!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem tudja valaki, hogy kicsiny hazánkban lehet-e kapni ilyen fajta kutyás és naggyából mennyiért?
Úgy értem olyan, aki nem enged senkit maga fölé, született vezér? És így, ilyen jellemmel az embernek sem rendeli alá magát.
Olvastam hogy amelyik kutyát veszélyesnek ítélnek meg annak a gazdája akár 20.000 Ft is fizethet egy évben. De ezt hogy döntik el? Mármint hogy melyik fajta tartozik ide?
Ez tényleg igaz?
2 kutyánk van és az egyik mindig vakarózik meg behúzza a farkát és szalad és a hátsója felé kap olyan mintha mászna benne vmi és attól félne jah meg harapdája is úgy magát mint mikor bolha van bennük..a másik kutyánknál semmi hasonlót nem tapasztaltunk ,együtt szoktak...
Minden érdekel vele kapcsolatban. Temperamentum,egészség,ára,mire alkalmazható,kapcsolata a gazdával..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!