Az A. C. C Puppy kutyatápról mi a véleményetek? Egy 20 kg-os zsákkal rendelkezem belőle. Ezzel a táppal lehet etetni a 4 hónapos bordeauxi dog szuka kutyusum, csonterősítő tabletta adása mellett?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 18:19
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Természetesen etetheted,de a calciummal vigyázz,szerintem egy ilyen minőségű táp mellé nem kell CalDphos.
Kapcsolódó kérdések:
Mondanátok szuka és kan kutya neveket?
golden retrievert szeretnék és nem tudom hogy milyen nevet adjak majd neki. ja, és nem tudom hogy milyen nemű lesz. előre köszi a válaszokat.
Mért pisil a kan kutyám úgy mint egy szuka kutya?
Ez baj? 1éves kutya, sztem eltanulta a szuka kutyámtól...
Közösülés után a kutyán mit lehet észrevenni?
A farkát felkerekítve, kicsit csiga alakban tartja mint a kanok? (szuka kutyáról van szó)
Két ivartalanított szuka nagyobb eséllyel jön ki jól egymással?
Mintha nem lennének ivartalanítva. Egy rottweilerről és egy dobermannról, illetve egy dobermannról és egy bullterrierről lenne szó.
Mekkora hám kell egy Szibériai Husky szuka kutyára?
Van egy ilyen kutyusom, és hát jön a tél és reményeim szerint hó is lesz. Szeretnék vele szánt húzatni, de nem tudom mekkora hámot vegyek neki. A kutyus 2 éves.
Milyen súlyú általában egy 7,5 hetes golden retriever szuka kutyus?
Tól-ig számokat írjatok légyszíves.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!