Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi legyen a válaszom erre az...

Mi legyen a válaszom erre az ajánlatra?

Figyelt kérdés

Egy bevásárlóközpont előtt egy nő megsimogatta a bichon havanese kiskutyámat(8 hónapos, kan). Nagyon tetszett neki, mondta hogy ő ilyen fajtával foglalkozik(tenyésztő), azt is mondta hogy az összes kutyája kiállítási kutya. Tátva maradt szinte a szája, hogy mennyire jó szőrminősége van a kutyának, ilyen szőrminőséggel best in show-s lehetne a kutyám, kérdezte hogy majd ha nagyobb lesz, fedeztetheti-e az egyik szukájával. Mondtam hogy nincsen törzskönyve, de ő azt mondta nembaj, majd ha bejelenti az almot az ő egyik kanja tk-ját adja be, úgymond egy kicsit csal.

Hirtelen rávágtam hogy még gondolkodom, ő megadta a számát, azt mondta hívjam bármikor, mert attól hogy nincs tk-ja a kutyának, igen értékes.

Szerintetek elfogadjam? Ez csalás, nem?

2011. márc. 31. 11:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, felhívom hogy keressen más kant. Azt mondta amúgy a "tenyésztő" hogy ha nincsenek a szüleinek szűrései akkor ezt az ajánlatot visszavonja. De attól hogy nem tk-s kutya, jó helyről vettem, ahol szűrték a szülőket. Tényleg tenyésztő, bejelentett kennelneve van, de akkor sem adom se most, se ha nagyobb lesz fedeztetni.
2011. márc. 31. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy egy kutya szép, még nem biztos, hogy jól is örökit. (nem a Te kiskutyádat akarom becsmérelni, nehogy megbántódj).
2011. márc. 31. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Elkérném a számát, címét, aztán feljelenteném a rendőrségen.

Az ilyenek szokták kizsigerelni a kutyákat, évekig elletik, aztán nyomorékká lett kutyákat elaltatják, kicsapják, vagy eladják.

Gyalázat, hogy mindig van aki bedől nekik. Akár mint vevő, akár mint olyan, akit elkábítanak a "jajdeszépkutyádvan" benyalással. Ingyen,költség nélkül szerez tenyészkant, aztán ő meg degeszre keresi magát.

2011. ápr. 2. 11:04
 14/15 anonim ***** válasza:

És mit mond a rendőrségen? Fel akarja jelenteni, mert fedeztetni szeretne a kanjával? A gyárosok nem keresnek külső kant, mert van sajátjuk, akihez mindig be lehet hajitani az aktuális tüzelő szukát.

Egyébként ha belepiszkit a törzskönyve, az sajnos nem okirat hamisitás, mivel a törzskönyv egy államilag nem elismert papir, és pont ezért tiltották be, hogy az állatorvosok is rápecsételjenek chipeléskor. Megbüntetni nem fogják, max. ha kiderül a MEOE etikai bizottsága elé citálják.

2011. ápr. 4. 16:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Azt mondja, hogy törzskönyv nélküli kutyát akar törzskönyvvel eladni.

Ha nem a rendőrség, akkor legalább a MEOE foglalkozhatna vele.

Ha senki nem csinál semmit, akkor miért ne virágozzon a suba alatti szaporítás?

Tőlem csak egyszer kérdeznek valaki ilyet, azt hiszem megbánná, hogy erre a világra született!

2011. ápr. 4. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogy kerülhet fel az egyik válaszom Kommentvitézre? :D

Egy csomó hülye kérdésre válaszoltam a kérdéshez hasonlóat küldtem is be képet de még nem raktak ki.... Kommentvitéz kérlek segíts :D:D

Miért van az, hogy egyes kérdésekre adott válaszom egyszerűen csak eltűnik?

Már korábban is feltűnt, de ma is észrevettem, hogy írtam egy kérdéshez több választ is és amit legelőször írtam az eltűnt, de volt olyan is már, hogy a megválaszolt kérdés tűnt el az "általad megválaszolt kérdések" menüpontból. Ki tapasztalt már hasonlót?

Hol tudom megnézni azt, hogy a válaszom hasznos-e?

Úgy értem, hogy külön-külön, csak egy válaszomat, nem pedig összegezve, hogy hány %?

Miért törölték a kérdésre adott válaszom?!

A kérdés egyértelmű. Miért lett törölve a kérdésre tegnap 22:50-kor adottt válaszom? Egy korábbi (igencsak kötekedő!) válaszra adott korrekt válaszom volt, mégis engem töröltek, a kötekedés pedig ottmaradt. MIÉRT?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!