Miért van az, hogy egyes kérdésekre adott válaszom egyszerűen csak eltűnik?
Figyelt kérdés
Már korábban is feltűnt, de ma is észrevettem, hogy írtam egy kérdéshez több választ is és amit legelőször írtam az eltűnt, de volt olyan is már, hogy a megválaszolt kérdés tűnt el az "általad megválaszolt kérdések" menüpontból. Ki tapasztalt már hasonlót?2011. júl. 21. 14:40
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor mi értelme itt válaszokat adni?:-)
2011. júl. 21. 14:49
3/4 anonim 

válasza:

válasza:DANGER!PROVOKÁCIÓ FOLYAMATBAN!!(apa kezdődik)
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Nekem még maga a kérdés sose tűnt el a listáról. Az lehet, hogy a válasz, amit adtam rá, eltűnt, de a kérdés megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Debrecenben hol tudok venni szurkolói dudát? (az sem biztos hogy ez a pontos neve, de így tudom a legpontosabban leírni, az a gázzal működő nyomós...
Még van 1-2 tippem, de aki tud segíteni annak megköszönném :)
Hova tűnnek a kacsák a Central Parkból, ha befagy a tó?
Jön egy tag valami kocsival, és elviszi őket az állatkertbe, vagy mi? Vagy egyszerűen elrepülnek?
Folytassam az iskolát, vagy sem? 21 vagyok, és visszamentem az iskolába mert egyszerűen hiányzott. De már úgy érzem túl vagyok rajta.
igazából hiányzott, és unalmas volt az életem. de asszem túl vagyok ezen a korszakon. de kérdés az megcsináljam e az iskolát, vagy sem? 2 év lenne most, mert 9-10 megvan. szakmám van már stb. viszont négyes ötös tanuló vagyok itt most, de egyszerűen, valahogy már nem...
Ma kaptam hidat a fogszabályzómhoz azt majd egy hét múlva kapom meg de hogy lehet enni ezzel?
Mert egyszerűen zavar és szúrja a nyelvemet eddig még csak kekszet ettem és mivel ez a híd vígig megy a szájpadlásomon így van amikor a kettő közzé szorul.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!