Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyaiskolában negatív tapaszt...

Kutyaiskolában negatív tapasztalat? Nincs rivalizálás, beégés, leugatás?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Oda mindenki tanulni megy, így nincsenek lenézve a kezdők. Viszont egy rossz tapasztalatom volt. Ahova én jártam a kutyák 95%-a rotweiler volt így kicsit az engedelmesség-tanítás siettetve lett, mert örző-védőzni akartak.
2011. jún. 6. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:

mi is járunk:) inkább segítjük egymást!!!

én imádom a kutya is jól érzi magát!!!

hasznos!!

2011. jún. 6. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Alapfokon én voltam a csoport bénája. Nem volt türelmetlenkedés miattam, nem ugattak le és nem égtem be. Középfokon azért már volt sírás, de csak mert magammal kellett szembesülnöm.
2011. jún. 7. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

CSJ kutyaeledelről mi a véleménye annak, aki már próbálta?

Esetleg tapasztalat? Hol lehet megvásárolni? Magyar nyelvű oldalat hol találok róla?

Népszigeti kutyaiskolában csak klikkeres kiképzés folyik?

Vagy más módszerrel is tanítanak nem csak klikkerrel ?

Kutyaiskolában TUTI hogy fejlődni fog a kutyám?

lesz majd egy kutyám, és akarom majd vinni kutya iskolába. csak nem tudom, hogy mennyire hasznos ez, gondolom több fajta módszer, több iskola máshogy állnak a dolgokhoz. de ha már kifizetek x ezer forintot azért csak níújtanak valamit cserébe. bár gondolom sok...

Egy kutyaiskolában hogyan zajlanak a dolgok?

Miket lehet ott megtanulni, és milyen módon? Milyen környezetben?

Mi a tapasztalat amstaffal? Elhoznátok ezt a kutyust?

Lenne egy kutyus ajándékba amit kapnék, 1 éves lány amstaff.Nekem 2 kistestű kutyám van. Az amstaffról annyit kell tudni hogy oltott féregtelenített ivartalanított chipes, minden cuccát kapnám mellé.Azt mondták nem domináns,jól kijövős,puszizós kiscsaj. Ti...

Eukanuba tápról vélemény, tapasztalat?

Sziasztok! Keverék kutyusomnak tervezek ilyet venni a héten, találtam korban, sőt fajtában is hozzá illőt. Aki ilyennel etet, vagy már próbálta, attól várok pozitív és negatív véleményeket, és tapasztalatokat! Előre is köszönöm :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!