Kutyaiskolában negatív tapasztalat? Nincs rivalizálás, beégés, leugatás?

válasza:

válasza:mi is járunk:) inkább segítjük egymást!!!
én imádom a kutya is jól érzi magát!!!
hasznos!!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Esetleg tapasztalat? Hol lehet megvásárolni? Magyar nyelvű oldalat hol találok róla?
Vagy más módszerrel is tanítanak nem csak klikkerrel ?
lesz majd egy kutyám, és akarom majd vinni kutya iskolába. csak nem tudom, hogy mennyire hasznos ez, gondolom több fajta módszer, több iskola máshogy állnak a dolgokhoz. de ha már kifizetek x ezer forintot azért csak níújtanak valamit cserébe. bár gondolom sok...
Miket lehet ott megtanulni, és milyen módon? Milyen környezetben?
Lenne egy kutyus ajándékba amit kapnék, 1 éves lány amstaff.Nekem 2 kistestű kutyám van. Az amstaffról annyit kell tudni hogy oltott féregtelenített ivartalanított chipes, minden cuccát kapnám mellé.Azt mondták nem domináns,jól kijövős,puszizós kiscsaj. Ti...
Sziasztok! Keverék kutyusomnak tervezek ilyet venni a héten, találtam korban, sőt fajtában is hozzá illőt. Aki ilyennel etet, vagy már próbálta, attól várok pozitív és negatív véleményeket, és tapasztalatokat! Előre is köszönöm :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!