Aki nem ismeri a kutya jelzéseit, azt tuti megtámadja a kutya?
Aki soha életében még csak nem is simogatott kutyát, meg nem tudja, hogy mikor mit kell tenni.
Azt ilyen emberek jobban kivannak annak téve, hogy a kutya jelez, hogy védi a területét, vagy morog de aki nem ismeri, hogy mit akar, az nem reagál erre, és akkor támad, vagy véd a kutya?
Szóval ha ismerem, hogy most mit akar jelezni, hogy áll, tartja af arkát, akkor elkerűlhetek egy kutyatámadást?
Vagy ha támadni akar, akkor meg is fog?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Körülmények: Aki mellé lesz hozva, egy még 1 éves korában altatás elől mentett közép uszkár öreglány. Egész nap van előtte 2 tányérban száraz táp és friss víz! Esténként kap annyi szaftos tápot amennyit meg óhajt enni. A pincébe lakik egy kutyaólba, puha, meleg, fűtve...
(MIKOR) Lehet ebben az országban a kutyatulajdonosokat felelősségre vonni? Nem is arról a közel 20 e ft-ról van szó, amit a kutyám gyógykezelésére fordítottam az elmúlt 2 hétben elszenvedett 2 kutyatámadás miatt (közparkban, óvoda, játszótér mellett!), hanem a sérelmek...
Ilyen kutyát még nem láttam, pedig nagyon sokat ismrek. Olyan, hogy ha dörög egyet az ég, Ő emiatt 10 percig rohan körbe a kertben a ház körűl, és ugat. Mintha valami tragédia lenne. Ha akár csak egy pukkanás is hallatszik(petárda, tüzijáték) akkor megint csak egy...
Megint ez van a Tv ben, hogy van egy német juhászkutya aki kb 2 méteres láncon van, és elé b***ák a kaját, és bes incs oltva, az szétharapdálja a gazdája arcát, mellkasát? És akkor még nyilatkoznak igen jól művelt emberek, hogy félnek tőle, meg megharapta a kezét,...
Már nagyon ritkán viszem el a kutyát sétálni, mert félek a kutyatámadásoktól. Az utca elején lakóknak állandóan kint lóg a kutyájuk az utcán, és volt már vele néhány véresebb összecsapása a kutyámmal. Szóltam a gazdáinak, hogy igazán becsukhatnák, aminek az lett a...
Ha igaz, akkor aki bejött, azt is megbüntetik, vagy csak engem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!