Mit jelent a LIR. AG rovidites a torzskonybe? Milyen orszagbol szarmazo kutya ez? mert a met az a magyarorszag, a cor az a romania!
Kapcsolódó kérdések:
ml. Mindenkilapja.hu/users/kutyafarmeszty/uploads/jack_russel_terrier. JpgKeresem azt a fajta kutyát,amelyiknek a filmekben rendszerint piros kendő van a nyakába. Hasonló képpen néz ki,de nem vagyok biztos benne,hogy ilyen fajta.
úgy értem, hogy mi jellemző rájuk?
Ahol információt találhatok több ekori rajzfilmről(honlap, stb), azt is szívesen veszem.
Egy 7 hetes kiskutyáról van szó, 2 napja hoztam haza. Kicsit sokat sírdogál, napközben minden pillanatban nem tudok vele lenni. Éjszaka van gyakorlatilag csak egyedül egy plüssel.
Nemrég játszottam a kutyával és észre vettem hogy ami elől volt 4 foga abból 1 hiányzik. Ahogy megnéztem nincs beletörve csak egy lyuk van ott. Nem hiszem hogy fájna neki mert rendesen eszik, nem vakarja. Én még nem hallottam olyat hogy a kutyáknak ki hullana a foga....
A szuka:6éves, a kan pedig 4 hónapos és még azt is hozzáteszem, hogy van külön házuk.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!