Szerintetek jó az ahogyan tarom a kutyáimat?

válasza:nekem a lánc az,ami nagyon nem tetszik..tudom,több,mint 4m és nincsenek állandó jelleggel kikötve,de engem akkoris zavar...
(amúgy inkább maradjon a lánc,de foglalkozzon mindenki az állataival ennyit,mint te...)

válasza:

válasza:Inkább legyen 5 méteres láncon este, mint éjjel-nappal magára hagyva.
Szerintem többet törődsz a kutyáiddal, mint sok más kutyatartó, úgyhogy ne aggódj.

válasza:

válasza:Ne a láncon akadjatok már ki!
Millió kutya él láncon.
Jelen esetben a kutyák nagyon szerencsések, mert a gazdájuk rengeteget foglalkozik velük, az a pár óra láncon így kibírható, ráadásul 5 méter elég hosszú.

válasza:

válasza:Nagyon jó gazdi vagy, de a lánc nekem is böki a csőröm. Biztos megszokták, és nem rossz nekik, de a hideg futkos a hátamon attól, ha egy állat kiszolgáltatott helyzetben van... Nem tudom, mi van ha valami történik, és esélyük sincs elfutni, menekülni.
Lehet, hogy egy kicsit eltúlzom, de én megfogadtam, hogy ha lesz kutyám, soha nem fogom lekorlátozni a szabadságát.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
egy ritkahülye faluban lakom, ahol a kutyatartás = a láncra veréssel... Na most nekem 4 kutyám van, mindet minden nap sétáltatom, happy dogot kapnak + főzök rájuk, kutyasuliba járunk, agilityzünk, hétvégente még nagyobb sétákra is visszük őket, szóval finoman szólva...
Van 3 kutyám. 2 kan és 1 szuka. Majd tavasszal meg lesz csinálva a kert. Lesz gyepszőnyeg, virág ágyások stb.. És nem akarom hogy a kutyáim ki pisiljék vagy hasonlók. Estére most is kennelben vannak. Napi séta játék meg van. így majd tavasszal arra szeretném rá...
(kaukázusi 2 db) se itthon megfogni/lefogni mivel rettenet erős és meg is harapna, de akkor hogy lesz beoltva? tavaly úgy volt hogy az egyiket felvittem keservesen a másikat meg kifizettem és nem lett beoltva a doki azt mondta hogy kijön és beoltja de nem jött a pénzt...
Mivel jó? Mi az ami igazán hizlaló?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!