Pincsinek melyik a legideálisabb Acana termék?

válasza:Igazából mindegy, de én ezeket adtam eddig (szoktam váltogatni) szintén kistestű kutyának:
Lamb and Apple
Wild Prairie
Pacifica
Grassland
Ranchlands
A táp nem nagyszemű, tehát a kutyád simán meg tudja rágni, az összetétele pedig mindegyiknek nagyon jó.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Indokot és személyes tapasztalatot is kérek! Amire gondolok hogy nyugodtabb alaptermészetű,nem ugat ok nélkül és nem szedi szét a lakást,tehát kisebb mozgásigényű,lustibb kutyus!Max 6kg-ig! Köszönöm a válaszokat!:)
Nem találtam erről a tápról itt véleményt ezért kérdezem. Ez a legolcsóbb a Joserák közt, ezt még meg tudnánk venni. Valaki etet ezzel? Milyen?
Szóval. 14 éves lány vagyok. Szófogadó, jó idegrendszerű, inteligens, rövidszőrű kutyust szeretnék, mérete mindegy. 2. kutya lenne. első kutyám egy angol cocker spániel kan volt. Járatnám kutyasuliba, sétálni reggel és este. viszont 7 órától ugye 14-ig vagy 16-ig(ha...
Sziasztok. Szeretnénk egy kiskutyát, de nem is olyan kicsit. Eredetileg Yorkie-t szerettem volna, de mivel kertesházban lakunk, ezért a szüleim azt mondták, hogy szegény kicsi kifáradna, már azzal, ha felmenne lépcsőn és lejönne. Úgyhogy ide nagyobb kutya való. Kb....
Tudom, hogy sok ilyen kérdést tettek fel már, és bújom is őket már egy ideje, de az utolsó pár ezer forintomból kell vennem neki valami tényleg hatásos szert, mert az advantix nem vált be, és nagyon bizonytalan vagyok, hogy mi lenne jó. Ha megint olyat veszek, ami nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!