Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pincsinek melyik a legideálisa...

Pincsinek melyik a legideálisabb Acana termék?

Figyelt kérdés
Mindenféle tapasztalat érdekel.
2011. szept. 13. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Igazából mindegy, de én ezeket adtam eddig (szoktam váltogatni) szintén kistestű kutyának:

Lamb and Apple

Wild Prairie

Pacifica

Grassland

Ranchlands

A táp nem nagyszemű, tehát a kutyád simán meg tudja rágni, az összetétele pedig mindegyiknek nagyon jó.

2011. szept. 13. 13:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi A bárányos és almás nagyon tetszik. A grassland, meg a ranchland az mire jó? kerti kutyának való?
2011. szept. 13. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Tökmindegy. Itt nincsenek olyan eltérések, hogy milyen kutyának való, milyennek nem.

Itt vannak a leírások:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezeknél nekem az szokott lenni csak szempont, hogy a kutyám melyiket eszi a legszívesebben. Abból tartok itthon mindig. De igazából mindegyiket szereti:)

2011. szept. 13. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Kistestű kutya panelba? Melyik fajta a legideálisabb?

Indokot és személyes tapasztalatot is kérek! Amire gondolok hogy nyugodtabb alaptermészetű,nem ugat ok nélkül és nem szedi szét a lakást,tehát kisebb mozgásigényű,lustibb kutyus!Max 6kg-ig! Köszönöm a válaszokat!:)

Josera Economy rosszabb minőségű, mint a többi Josera termék?

Nem találtam erről a tápról itt véleményt ezért kérdezem. Ez a legolcsóbb a Joserák közt, ezt még meg tudnánk venni. Valaki etet ezzel? Milyen?

Milyen kutya a legideálisabb számomra?

Szóval. 14 éves lány vagyok. Szófogadó, jó idegrendszerű, inteligens, rövidszőrű kutyust szeretnék, mérete mindegy. 2. kutya lenne. első kutyám egy angol cocker spániel kan volt. Járatnám kutyasuliba, sétálni reggel és este. viszont 7 órától ugye 14-ig vagy 16-ig(ha...

Milyen fajtájú kutya lenne nekünk a legideálisabb? SOS!

Sziasztok. Szeretnénk egy kiskutyát, de nem is olyan kicsit. Eredetileg Yorkie-t szerettem volna, de mivel kertesházban lakunk, ezért a szüleim azt mondták, hogy szegény kicsi kifáradna, már azzal, ha felmenne lépcsőn és lejönne. Úgyhogy ide nagyobb kutya való. Kb....

Melyik a legjobb termék a kullancsok, bolhák és a többi élősködő ellen az 5 hónapos nagytestű kutyámnak?

Tudom, hogy sok ilyen kérdést tettek fel már, és bújom is őket már egy ideje, de az utolsó pár ezer forintomból kell vennem neki valami tényleg hatásos szert, mert az advantix nem vált be, és nagyon bizonytalan vagyok, hogy mi lenne jó. Ha megint olyat veszek, ami nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!